Utbildning

Edument utvecklar och skräddarsyr utbildningar inom IT. Vi har både traditionella "klassrumsutbildningar" samt mer kundanpassade utbildningar som vi håller på plats hos er. Kanske passar en föreläsning eller workshop era behov bättre? Flera av våra lärare är flitiga föreläsare på båda nationella och internationella events.

Edument training

Våra kurser

Vi har ett stort utbud av kurser med många olika inriktningar. Våra lärare är några av landets främsta inom sina områden. Boka redan idag så att du inte missar din plats.

Läs mer
Company Specific training

Företagsanpassade kurser

En specialanpassad kurs är både kostnads- och tidseffektiv. Vi anpassar kursen efter era specifika behov och undervisar direkt på plats hos er. Alltid med det senaste inom ämnet.

Läs mer
Seminars & Workshops

Seminarier & Workshops

Behöver ni en föreläsare för ett event eller intern kompetensutveckling? Välj bland våra många färdiga föreläsningar eller låt oss anpassa en specifikt för ert event. 

Läs mer
 

Advanced Git

Kursen tar dina Git-kunskaper till nästa nivå. Den kombinerar en djupare inblick i hur Git verkligen fungerar med en rad noga utvalda praktiska tekniker och råd.

Kurslängd: 2 dagar
Läs mer och boka

AngularJS

Det finns massor av ramverk för webbutveckling, men Angular sticker ut från mängden. Utvecklas av Google, öppen källkod, och fylld av kraftfulla mekanismer för att göra din webbsida till en webbapplikation. Den här kursen guidar dig genom hur och varför.

Kurslängd: 2 dagar
Läs mer och boka

Angular 2

Sedan 2009 har Angular 1 varit ett av de mest populära ramverken för webbapplikationer. Det är fortfarande populärt men dess ålder börjar synas. Därför började Google om med Angular 2 - de behöll de goda idéerna från föregångaren, men anpassade dem till det moderna JavaScriptlandskapet. Ta denna kurs för att se vad resultatet blev!

Kurslängd: 2 dagar
Läs mer och boka

Management 3.0

Ledarskap är inte bara chefernas ansvar. Det är allas ansvar. Alla leder vi på något sätt! Ledarskap är dessutom för viktigt för att lämna enbart till cheferna. 2010 släppte Jurgen Appelo boken Management 3.0 och den har gjort succé över hela världen. Jurgen rankas som en av de mest inflytelserika personerna inom ledarskap och agile. Management 3.0 är den ledande modellen för agilt ledarskap och kursen grundar sig på boken.

Kurslängd: 2 dagar
Läs mer och boka