Edument

Anatomic Studios - ny partner i vår Teknikhub

Nu går vi in som huvudinvesterare i Anatomic Studios, ett innovativt företag inom MedTech som skapar specialdesignade proteser. Vi ser med glädje fram emot att bli en del av Anatomic Studios resa, full av innovativa möjligheter.

Anatomic Studios består av ett team passionerade innovatörer som genom mode, design och 3D-teknik förvandlar proteser, från hjälpmedel till personligt designade modeaccessoarer. De tänker nytt i en traditionell medicinteknisk bransch. 


– Bakom Anatomic Studios står människor med extremt goda värderingar, och i samband med deras häftiga produkt har de en spännande framtid som vi på Edument gärna är med och satsar på, säger Acke Salem, Edument’s VD. 


Edument går in som huvudinvesterare med pengar och kompetens för att hjälpa Anatomic Studios med både produkt- och mjukvaruutveckling. I ett första skede ska Teknikhubben automatisera arbetsflöden för att frigöra tid åt deras designer. 


Ett spännande samarbete

– Vi är förväntansfulla att Teknikhubben kommer hjälpa oss förverkliga våra idéer och kommer med kompetens och resurser vi inte hade i teamet sen innan. Vi ser verkligen fram emot att samarbetet tar form och känner redan att det kommer bli en spännande och riktigt rolig resa tillsammans, berättar Anatomic Studios grundare Christian Veraeus och Emelie Strömshed.


Vår målsättningen är att tillsammans med Anatomic Studios säkerställa att produkten går att optimera, från ax till limpa med hjälp av mjukvara. Vi vill tillsammans digitalisera en traditionell bransch så att personligt designade proteser ska finnas tillgängliga för alla. 


- Vi är så glada över att kunna ta protesmode globalt och fortsätta utveckla vår e-handels- och 3D-teknikplattform, vilket kommer skapa en helt ny upplevelse för våra kunder, säger Emelie Strömshed, grundare och Creative Director på Anatomic Studios.Vad är Teknikhubben? 

I princip all utveckling kräver någon typ av mjukvara, oavsett bransch. Det är grundidén i vår Teknikhub, där vi erbjuder vår unika kunskap om mjukvaruutveckling. Vi vill nå ut till bolag där vi ser att vår tekniska kompetens bidrar till en förbättrad marknad inom olika branscher.

Tidigare i år påbörjade vi samarbetet med Comotion, en produktionsbyrå med fokus på 3D som bland annat jobbar mot fastighetsbranschen; nu ger vi oss nu in i Anatomic Studios som arbetar med MedTech och design.

Läs mer om Teknikhubben.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.