Edument

Edument för Musikhjälpen!

Vi på Edument vill självklart vara med och bidra till Musikhjälpen och engagerar oss genom en auktion och välkomnar alla på “Swish - julfika” på kontoret i Helsingborg 12 december!

Vi välkomnar alla på “Swish - julfika” och auktionerar ut kunskap!

Det vi auktionerar ut är en kursplats på valfri kurs hos oss i Malmö 2019 till högstbjudande (värde 25 900kr), perfekt om du vill bredda antingen din egen eller någon annans kunskap. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras viktiga arbete där temat i år är  "Alla har rätt att funka olika". Auktionen avslutas söndag 16e december.12 december (12-18.00) välkomnar vi er till “Swish - julfika” hos oss på Kullagatan 21 i Helsingborg, ta med kollegor och vänner och kom! Swisha valfri summa, alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Varmt välkommen!  

Vi vill även passa på att utmana TechSverige till fler initiativ!

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tack! Till alla som swishade pengar på stan, till alla som kom på vår ”Swish-Julfika” och till er som var med i vår auktion. Vi på Edument matchade slutsumman för auktionen, och tillsammans har vi samlat ihop hela 28 635 kr till Musikhjälpen och Radiohjälpens arbete om allas rätt att funka olika!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.