Edument

Kursnyheter - Azure, Spring Boot och Scala

Nu när våren slagit ut på riktigt känns det inte mer än rätt att vi släpper 4 nya kurser!

Nu när våren slagit ut på riktigt är det hög tid att vi breddar vår kunskapsbank. Det gör vi med 2 nya kurser inom Azure, 1 inom Spring Boot och en inom Scala. Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar om våra kursnyheter.


Vill du lära dig mer om hur Azure fungerar? I Introduktion till Azure utforskar vi olika tekniker för utveckling av applikationer och lagring av data i molnet, och hjälper dig att förstå när olika tillvägagångssätt användas bäst.

Vi går detaljerat igenom hur man planerar, implementerar och använder skalbara och pålitliga microservices till Azure Service Fabric. I kursen, Azure Service Fabric-utveckling, tar vi en detaljerad titt på problematiken för hur vi skapar microservices som är både stateful och stateless.

Vill du lära dig bygga applikationer med hjälp av Spring Boot? I Introduktion till Spring Boot får du en detaljerad översikt på hur man skapar sofistikerade applikationer snabbt med hjälp utav Spring Boot i enlighet med samtida allmänt vedertagna metoder och mönster.

Scala är ett objektorienterat språk som körs på Java Virtual Machine. I Introduktion till Scala ges du en snabb introduktion till Scala för utvecklare med erfarenhet i liknande språk (exempelvis Java, C# och C++). Vi går därefter in på hur Scala används i praktiken.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.