Edument

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med vår topp 5 podcasts lista! Att lyssna på Podcasts är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på och  det gör så att vardagsbestyren blir lite roligare. Denna listan innehåller några av våra favorit podcasts om programmering, scrum och tech.  

1. JavaScript Jabber
En podcast på engelska om JavaScript. Denna Podcast håller dig uppdaterad på allt inom JavaScript-världen!  

2. Software Engineering Radio
Är du programmerare och vill ha koll på nya trender, få handledning och  lyssna på intressanta intervjuer, då är detta podcasten för dig! Var  10:e dag släpps ett nytt avsnitt på engelska och riktar sig till  professionella programutvecklare.

3 .NET Rocks!
Denna podcast är på engelska och för alla som är intresserade av  programmering med .NET. De beskriver podcast som en blandning mellan  generell geekiness och information om .NET.  

4. Hanselminutes
Denna podcast har som mål att sammanföra intresserade människor för att  prata om webb, kultur, utbildning och teknik. Det är en podcast på  engelska och mångas favorit, kanske blir det din också?  

5. The Happy Melly Podcast
Happy Melly har för avsikt att vara den första podcasten som är  dedikerad till att dela lycka på jobbet! Här får du lyssna på intervjuar  med olika författare, entreprenörer och branschexperter varje vecka för  att ta reda på hur de skapar en lyckligare arbetsplats.  

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! önskar Edument

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.