cloud-center-ny-sida.jpg

Se till att din molntjänst
alltid är tillgänglig

Edument Cloud Center utgörs av en dedikerad grupp mjukvaruingenjörer specialiserade på att hjälpa Eduments kunder utveckla och lansera skalbara, robusta och säkra molntjänster.

Vi hjälper er

Vi bistår kunder i deras resa mot molnet med mjukvaruutveckling, kunskapsförmedling via kurser och workshops samt rådgivande insatser. Behöver du hjälp i att migrera en befintlig applikation till molnet eller utforma en stabil och hållbar mjukvaruarkitektur för din molntjänst? Kontakta oss för en behovsanalys!

 

Vi erbjuder

Utifrån dina behov och förutsättningar samarbetar vi nära dig som kund och hjälper dig med följande:

  • Designa tjänsteorienterade arkitekturer (“microservices”).  

  • Container-baserad utveckling med Docker och Kubernetes.

  • Implementering i programmeringsspråk såsom Java, JavaScript, Python och C#.

  • Automatisera konfigurering och uppsättning av infrastruktur för din molntjänst.

Oavsett om ni önskar något av dessa alternativ eller något helt annat, står Edument redo att diskutera vad vi kan göra för er. Vi älskar att skapa utvecklingsupplevelser - och vi har erfarenheten som krävs.

SEMINARIUM  

Introduktion till händelsestyrda system med AxonIQ

Vill ni få en tydligare bild av hur ni skapar skalbara och robusta molnlösningar?

 

Som en del av vårt partnerskap med AxonIQ erbjuder vi nu ett gratis seminarium för er organisation.

 

Under en timme inspirerar Marc Klefter, Technical Lead på Edument’s Cloud Center, er kring hur ni skapar skalbara och robusta molnlösningar med AxonIQ’s marknadsledande plattform för händelsestyrda mikrotjänster. 

Cloud teamet

Marc Klefter är Tech Lead för Edument Cloud Center och ansvarar för att hjälpa Eduments kunder i tekniska hänseenden för att lyckas med utveckling av molntjänster. Med sin bakgrund som entreprenör, konsult och utbildare, med mångårig erfarenhet av både teknik och affär, drivs Marc av att bygga och lansera innovativa produkter.

Marc-kvadrat-BW.jpg