Fastna inte
skaffa en CodeBuddy™

Vad är en CodeBuddy™?

En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare. Vi vet hur lätt kostnaderna kan skena iväg om en utvecklingsprocess är ineffektiv eller om det finns funktionsfel. Vi vet också att det går att åtgärda. Därför skapade vi CodeBuddy konceptet, som erbjuder våra kunder den bästa kombinationen av våra tjänster, utbildning och mentorskap. För en personlig mentor är det bästa och mest effektiva sättet och det har visat sig vara ett väldigt eftertraktat koncept.  

Varför behöver vi en CodeBuddy™?

En CodeBuddy är en investering i dina utvecklare som lovar en bra avkastning. En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare och blir en del i ditt team. På så sätt behöver inte dina utvecklare spendera värdefull tid till att gå på utbildningar utan detta sker löpande och i takt med er tillväxt. Detta sker på plats i ditt företags lokaler och i en miljö som är känd för dina utvecklare. 

Vi på Edument har utbildning och mentorskap i vårt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Vi har levererat avancerad IT-utbildning och konsultation i många år och det har lärt oss något viktigt. Mentorskap på plats, är det absolut bästa sättet för att säkerställa att ett företag fortsätter att växa. När dina utvecklare sitter fast med ett problem förlorar du inte bara dyrbar tid, ditt team förlorar förtroende och entusiasm, ingredienser som är väldigt viktiga för att nå framgångsrika resultat. 

Edument har utbildning och mentorskap i sitt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Acke Salem - VD Edument AB

Nyheter

Tandborstning och statiska kontroller

Treåringen hemma gillar inte att man borstar hans tänder. Men jag, listig pappa, har utvecklat ett trick.

Läs mer >

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Läs mer >

Att ge kurser i totalt tre år, jag var tveksam!

Att få frågan om att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var jag tveksam. Jag gillar inte att prata framför andra, även om jag verkar lugn så skakar jag inombords men jag utmanade mig själv. 

Läs mer >

Hur skapar man en kurs?

Jag har alltid beundrat mina kollegor arbete de har lagt till att skapa bra och givande kurser, jag föreställde mig att det var en utmanande och tidskrävande uppgift. Jag kan se meningen med det nu, för helt plötsligt utvecklar jag en kurs.

Läs mer >

Hur arbetar vi agilt?

Att arbeta Agilt kan vara svårt att greppa och det är ett område som kan vara svårt att navigera i. Hur arbetar vi agilt i våra utvecklingsprocesser, vilka rutiner och lärdomar har vi? 

Läs mer >