top of page
event-marc-valtech.jpg

Event

Anmäl dig till våra kommande event och titta gärna på våra tidigare. För oss är det självklart att dela vår kunskap vidare!  

WEBINAR | 23 NOVEMBER 2022

Förhindra XSS-attacker med hjälp av Content Security Policies

Vill du ha en bättre förståelse hur en XSS-attack går till och vad den kan leda till i fall du inte är säker? Samt hur införandet av CSP kan förhindra XSS-attacker?

Cross-Site Scripting (XSS)-attacker är en av de vanligaste sårbarheterna på webben idag och i detta seminarium kommer du att få lära dig bland annat...

WEBINAR & EVENT | 17 MARS 2022

“Move fast and break things” - with events!

Var med ​​och utforska hur centrering av din produktutveckling kring evenemang, driven av AxonIQ, ger dig kritisk flexibilitet för att utvecklas och möta ständigt föränderliga marknadskrav. Lär dig hur andra startups har använt detta tillvägagångssätt för att få en konkurrensfördel och uppleva hög tillväxt, och hur det kan avslöja samma möjligheter för ditt företag.

SEMINARIE FÖR ERT TEAM ELLER FÖRETAG

Introduktion till händelsestyrda system med AxonIQ

Vill ni få en tydligare bild av hur ni skapar skalbara och robusta molnlösningar?

 

Som en del av vårt partnerskap med AxonIQ erbjuder vi nu ett gratis seminarium för er organisation. Under en timme inspirerar Marc Klefter, Technical Lead på Edument’s Cloud Center, er kring hur ni skapar skalbara och robusta molnlösningar med AxonIQ’s marknadsledande plattform för händelsestyrda mikrotjänster. 

WEBINAR | 30 SEPTEMBER 2021

Utveckling av molnapplikationer med Kubernetes

Kubernetes och dess tillämpningar kan vara en svårnavigerad värld; i detta webinar ger Marc Klefter, Tech Lead, dig en översikt av denna teknologi och visar hur du implementerar, paketerar och sjösätter en NodeJS-applikation till ett Kubernetes-kluster.

WEBINAR | TORSDAG 25 MARS 2021

AMA (Ask me Anything) om React

Kämpar du med en bugg i din React applikation? Behöver du hjälp med att implementera specifik funktionalitet eller bemästra en knivig aspekt av React? Skicka in din React-fråga och få den besvarad i vår "AMA about React"! 

WEBINAR | TISDAG 18 MAJ 2021

Introduktion till OpenID-Connect för .NET-utvecklare

I detta seminarium kommer Tore Nestenius introducera vad OpenID-Connect handlar om och demonstrera på en övergripande nivå hur detta kan appliceras i en ASP.NET Core miljö. Vi fokuserar på vad OAuth/OpenID-Connect är och hur tokens kan skydda våra system.

Samt hur vi kan applicera OpenID-Connect i en ASP.NET Core miljö och tillsammans med IdentityServer säkra upp en MVC-applikation och ett API.

WEBINAR | TORSDAG 11 FEBRUARI 2021

Applikationsmodellering med XState (i React)

Om du någon gång, under utvecklingen av en webbapplikation, stannat

upp och utropat “Vänta, mitt UI ska INTE göra så här i detta läge!“,

då är detta webinar för dig!

WEBINAR | ONSDAG 21 OKTOBER 2020

Skräddarsydda spelmotorer och varför de (inte) är skräp

Detta webbinar kommer att ta upp spelmotorns arkitektur i stora drag; vad krävs för att skriva en spelmotor? Hur portar man den till annan hårdvara? Hur säkerställer man att det ens går att porta motorn när man inte ens vet vilken hårdvara man kommer att sikta på?

WEBINAR | 23 SEPTEMBER 2020

En rundtur i C++20

Tidigare i år kom C++20 ut, och med det många nya spännande funktioner som hjälper dig skriva mer modulär, mer kraftfull och mer korrekt kod. I det här webinaret får du en översikt av de senaste tilläggen.

WEBINAR | 4 JUNI 2020

Kundkorgsanalys i Azure Databricks

Detta webinar innefattar en presentation över hur du spinner upp en Databricksinstans och gör en kundkorgsanalys med hjälp av MLlib (Machine Learning Library) och Python. Du kommer hitta oväntade samband och få insikt i hur du kan skala upp och ner systemet efter ditt behov.

WEBINAR | 5 MAJ 2020

Refaktorering för testbarhet i C++

I detta webinar pratar vi om svårtestade mönster i C++ och visa hur man refaktorerar dem. Svårigheten i den här kontexten är **inte** själva kodens naturliga komplexitet. 

WEBINAR | 7 APRIL 2020

Webbsäkerhet - dags att ta det på allvar

Det är viktigt att vara insatt i säkerheten, både som utvecklare och för övriga medarbetare, för att vet hur ni bäst skyddar er verksamhet. I webbinaret tar vi upp en del av de säkerhetsutmaningar som finns 2020 och vad vi kan göra för att förhindra intrång. 

WEBINAR | 25 MARS 2020

Hämtning av komponentdata med Suspense

Missade du React on tour? Nu får du ett nytt tillfälle att ta del av vad som är på gång inom React med fokus på Suspense och Concurrent Mode. 

MALMÖ, GÖTEBORG, STOCKHOLM | FEBRUARI 2020

React on tour

Som en del av att vi firar 10 år passade vi på att erbjuda gratis React-kunskap. Tillsammans med våra experter David Waller och Marc Klefter besökte vi Malmö, Göteborg och slutligen Stockholm för att ge gratis föreläsningar. 

WEBINAR | 16 JANUARI 2020

Hur vi byggde Comma, Raku IDE, på IntelliJ-plattformen

Jonathan Worthington gästar Jetbrains! Missa inte när Edumentare Jonathan berättar historien om hur vi byggde en IDE för Raku-språket med IntelliJ-plattformen. 

bottom of page