Koncept- och produktutveckling

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa små och stora företag att både koncepttesta och förverkliga sina produktidéer. Oavsett vilka och hur stora utmaningar ni står inför, om det handlar om ta fram en mjukvara som effektiviserar er vardag eller att skapa en integration mellan system så kan vi hjälpa er hela vägen eller precis med det ni behöver!

Konceptutpro.jpgIdégenerera

Vi har lång erfarenhet inom mjukvaruutveckling och vet vad som krävs för att en utvecklingsidé ska fungera. Har ni ett problem som hämmar er effektivitet eller kan ni inte identifiera problemet? Vi hjälper er att identifiera, problemformulera och ta fram konkreta idéer på lösningar. Det kan handla om allt ifrån att bygga smarta interaktioner mellan system som effektiviserar ert arbete till att bygga helt nya digitala lösningar. Oavsett vad ni har för problem så hjälper vi er att komma på bästa lösningen!

Konceptutveckla

Har ni en idé som ni vill testa och utveckla? Eller en produkt vars kodspråk är föråldrat och behöver aktualiseras, men till vilket språk? Vi har marknadskännedom, ett brett kontaktnätverk och utvecklare som dagligen arbetar med ny teknologi. Vi vet vad som krävs för att en utvecklingsidé eller produkt ska hålla och hjälper er att ta fram ett hållbart koncept. Vi analyserar och påvisar viktiga utvecklingsaspekter för just ert koncept såsom val av kodspråk och arkitekturen bakom systemet. Ett konkret koncept presenteras för er och om ni vill gå vidare kan vi givetvis även produktutveckla det åt er.  

Produktutveckla

Vi kan självklart hjälpa er att utveckla och producera själva idén eller produktutveckla er redan existerande produkt. Under hela projektet arbetar vi Agilt och med transparens. Våra utvecklare arbetar nära dig och stämmer kontinuerligt av hur projektet fortlöper. På så sätt säkerställs att slutprodukten överensstämmer med er idé och vad marknaden kräver.

Utmana oss!

Låt inte era utvecklingsidéer stanna i idélådan eller era problem hindra er utveckling. Testa vårt utvecklingsteam!

Tel: 040-6170720
info@edument.se

Boka ett möte

Nyheter

Tandborstning och statiska kontroller

Treåringen hemma gillar inte att man borstar hans tänder. Men jag, listig pappa, har utvecklat ett trick.

Läs mer >

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Läs mer >

Att ge kurser i totalt tre år, jag var tveksam!

Att få frågan om att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var jag tveksam. Jag gillar inte att prata framför andra, även om jag verkar lugn så skakar jag inombords men jag utmanade mig själv. 

Läs mer >

Hur skapar man en kurs?

Jag har alltid beundrat mina kollegor arbete de har lagt till att skapa bra och givande kurser, jag föreställde mig att det var en utmanande och tidskrävande uppgift. Jag kan se meningen med det nu, för helt plötsligt utvecklar jag en kurs.

Läs mer >

Hur arbetar vi agilt?

Att arbeta Agilt kan vara svårt att greppa och det är ett område som kan vara svårt att navigera i. Hur arbetar vi agilt i våra utvecklingsprocesser, vilka rutiner och lärdomar har vi? 

Läs mer >