19 mar 2019

Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

connect-2.jpg


Under Eduments nio år har vi samlat på oss en hel del erfarenheter och både fördjupat och breddat vår kunskap. I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

“Connect är en fantastisk plats för oss att synas på, för att investera i nya domäner med vår tekniska kunskap. Det känns kul att ge tillbaka till Startupscenen och kunna dela med oss av de lärdomar och den kunskap vi har samlat på oss, och fortfarande gör.” berättar Acke Salem, VD och grundare till Edument. 

För två veckor sedan höll vi i värdskapet för Big Hearts Språngbräda på kontoret i Helsingborg, och idag är det dags för ännu en. Förutom att vi kommer stå som värdar för diverse Språngbrädor kommer vi även hålla spännande lunchföreläsningar i samband med Connect Sverige.

“Vi på Connect är oerhört glada över att Edument engagerar sig som partner i Skånes största professionella nätverk med fokus på startups. Tillsammans kommer vi att peppa och preppa ambitiösa entreprenörer och därmed lägga grunden för ett ännu hetare näringsliv i Skåne och världen!” säger André Johansson, VD Connect Sverige Region Syd.

Fler artiklar

 • Höstens kursnyheter - SQL och Power BI

  Är du ny inom SQL eller vill du fördjupa dina kunskaper i Power BI? Oavsett har vi nu kursen för dig! 

  Läs mer
 • Edument sprider sin kunskap på PerlCon

  Eduments närvaro är stor på årets PerlCon, tre av våra utvecklare ska tala under konferensen.

  Läs mer
 • Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

  Ett Boot Camp för .NET-utvecklare som vill ta det steget längre och bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Och ett för dig  som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

  Läs mer
 • Prioritetsköer i Java och Python

  Hur kan man prata om en "prioritetskö", en kö-datastruktur där element får lov att "hoppa före i kön" om de är viktiga? I den här artikeln jämförs de (ganska olika) svaren från Java och Pythons standardbibliotek.

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 1)

  Här är en guide för dig som vill arbeta med dokumentdatabaser. Jag beskriver hur jag fick RavenDB att fungera på en vanlig Windows Server 16 virtuell maskin som i sin tur körs i Azure molnet.


  Läs mer