8 apr 2019

Göteborgskontoret växer

Nisse_hemsida.jpg


Möt vårt senaste tillskott på Göteborgskontoret Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

Nils är Norrlänning men jobb och kärlek tog honom till västkusten. Spetskompetensen är inom Java, men för Nils är inte språket det primära utan vad man gör med det. Nils ser språket som ett verktyg och härnäst ska han lägga till Python i sin verktygslåda. 

“Jag ser arkitektur som ett intresse, hur ser en hållbar arkitektur ut? Samt lever efter devisen att det finns mer än en lösning.” säger han.

Det han fann speciellt lockande med Edument är vårt fokus på kunskap samt att få omge sig av duktiga utvecklare för att själv kunna utvecklas. På fritiden bygger han på och kör motorcykel, spenderar tid med familjen och är engagerad i Open Source-projektet SchemaSpy. 

Läs mer om Nisse.

Varmt välkommen till Edumentfamiljen! 

Fler artiklar

 • Nu utökar vi vår närvaro i Stockholm

  I en del av Eduments utbildningssatsning och etablering ökar vi nu vår närvaro i Stockholm. 

  Läs mer
 • Två Edumentare släpper datorspel på GOG och Steam på sin fritid

  För snart 5 år sedan blev Edumentaren Eric Lavesson nyfiken på att bygga en spelmotor, och involverade vännen och kollegan Mattias Andersen. Nu lanseras deras datorspel, Cathedral på GOG och Steam 31 oktober 2019.

  Läs mer
 • Kan jag lita på AI?

  Vi använder fler och fler enheter och tjänster som samlar in data, och maskininlärning gör att vi kan analysera datan så kan vi se mönster som kan användas för prognoser.

  Men kan jag lita på en AI?

  Läs mer
 • Utforska nya non-nullable-varningarna i C# 8

  C# 8 ger oss många nya spännande features, och min personliga favorit är den om non-nullable-typer.

  Läs mer
 • Startklara kurser i oktober

  Vi närmar oss slutet av september och lagom till oktobers inträde har vi följande startklara kurser att erbjuda.

  Läs mer