8 apr 2019

Göteborgskontoret växer

Nisse_hemsida.jpg


Möt vårt senaste tillskott på Göteborgskontoret Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

Nils är Norrlänning men jobb och kärlek tog honom till västkusten. Spetskompetensen är inom Java, men för Nils är inte språket det primära utan vad man gör med det. Nils ser språket som ett verktyg och härnäst ska han lägga till Python i sin verktygslåda. 

“Jag ser arkitektur som ett intresse, hur ser en hållbar arkitektur ut? Samt lever efter devisen att det finns mer än en lösning.” säger han.

Det han fann speciellt lockande med Edument är vårt fokus på kunskap samt att få omge sig av duktiga utvecklare för att själv kunna utvecklas. På fritiden bygger han på och kör motorcykel, spenderar tid med familjen och är engagerad i Open Source-projektet SchemaSpy. 

Läs mer om Nisse.

Varmt välkommen till Edumentfamiljen! 

Fler artiklar

 • Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

  Ett Boot Camp för .NET-utvecklare som vill ta det steget längre och bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Och ett för dig  som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

  Läs mer
 • Prioritetsköer i Java och Python

  Hur kan man prata om en "prioritetskö", en kö-datastruktur där element får lov att "hoppa före i kön" om de är viktiga? I den här artikeln jämförs de (ganska olika) svaren från Java och Pythons standardbibliotek.

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 1)

  Här är en guide för dig som vill arbeta med dokumentdatabaser. Jag beskriver hur jag fick RavenDB att fungera på en vanlig Windows Server 16 virtuell maskin som i sin tur körs i Azure molnet.


  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 2)

  Andra delen i en guide om tre delar. 

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 3)

  Det här en guide i tre delar. Här, i den tredje delen, går vi bland annat igenom hur du importerar ett certifikat. 

  Läs mer