27 sep 2018

Nu inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben i centrala Helsingborg

Acke_nytt_kontore.jpg


Idag inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben mitt i centrala Helsingborg. Genom åren har Edument investerat mer än 40% av sina resurser på RnD och nya tekniker som genererar finansiell tillväxt inom 5 år. Nu öppnar vi upp våra dörrar för entreprenörer som behöver hjälp att förverkliga sina affärsidéer. 

“Vi vill dela med oss av vår tekniska kunskap och marknadskännedom för att hjälpa andra att förverkliga sina företagsidéer!”
- Acke Salem, VD

Teknikhubben är fördelad på tre våningar, mitt i centrala Helsingborg. Ett av dessa våningsplanen kommer att tillägnas startups. Här kommer vi hjälpa till att lyfta och lansera deras tekniska lösningar. Från dag ett kommer de få tillgång till ett 30-tal experter inom olika tekniker fram till lanseringen. Förutom de tekniska lösningarna kan de även få stöd med ekonomi, marknadsföring och affärsutveckling.

Vi har redan fått in ansökningar och urvalet kommer att ske löpande. Har du en affärsidé, tveka inte att skicka din ansökan till venture@edument.se   

Fler artiklar

  • Edument för Musikhjälpen!

    Vi på Edument vill självklart vara med och bidra till Musikhjälpen och engagerar oss genom en auktion och välkomnar alla på “Swish - julfika” på kontoret i Helsingborg 12 december!

    Läs mer
  • TypeScript generics och den mörka borgen

    I denna blogpost ger vi oss in i Mörka Borgen för att lära oss om TypeScript generics!

    Läs mer
  • Varför gör vi detta mot oss själva?

    För några veckor sedan upptäckte vi att vissa datum på vår webbsida  var felaktiga. Istället för att visa det riktiga datumet för en  kursleverans så visade vissa sidor alltid dagens datum istället.

    Läs mer
  • Nytt kontor i Göteborg

    Nu öppnar vi kontor på Kyrkogatan i Göteborg för att kunna möta våra kunders behov i Göteborgsregionen

    Läs mer
  • Nu lanserar vi Beginning ASP.NET Core

    År 2016 släppte Microsoft plattformen ASP.NET Core, men den var skakig. Inte förrän maj 2018, vid releasen av version 2.1, blev plattformen stabil. Det är nu dags att investera kunskap i den, och därför släpper vi kursen Beginning ASP.NET Core. 

    Läs mer