22 maj 2019

Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

boot-camp-sv.jpg


Nu erbjuder vi dig som snabbt vill skola om eller etablera dig inom ett nytt område. Genom vår gedigna kunskap har vi tagit fram två kurspaket inför sommaren, tänkt för dig som har svårt att hinna med kompetensutveckling resten av året. 

Vi lanserar två Boot Camps, i det ena riktar vi oss till dig som är .NET-utvecklare men som vill ta det ett steg längre för att bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Det andra spåret är till för dig med programmeringsvana som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

Under en vecka (5 dagar) kommer du få ta del av våra experters kunskap, träffa och umgås med likasinnade utvecklare. Veckan kombineras av praktiska och teoretiska erfarenheter samtidigt som vi tillsammans lever och andas kod. Förutom nya kunskaper kommer vi även anordna gemensam middag samt AW under veckan. Vi ses väl i sommar?

Fler artiklar

 • Så kan en webbportal underlätta logistikflödet

  Ett företag inom logistiklösningar kontaktade oss för att få hjälp med att skapa två webbaserad portaler. 

  Läs mer
 • Nu utökar vi vår närvaro i Stockholm

  I en del av Eduments utbildningssatsning och etablering ökar vi nu vår närvaro i Stockholm. 

  Läs mer
 • Två Edumentare släpper datorspel på GOG och Steam på sin fritid

  För snart 5 år sedan blev Edumentaren Eric Lavesson nyfiken på att bygga en spelmotor, och involverade vännen och kollegan Mattias Andersen. Nu lanseras deras datorspel, Cathedral på GOG och Steam 31 oktober 2019.

  Läs mer
 • Kan jag lita på AI?

  Vi använder fler och fler enheter och tjänster som samlar in data, och maskininlärning gör att vi kan analysera datan så kan vi se mönster som kan användas för prognoser.

  Men kan jag lita på en AI?

  Läs mer
 • Utforska nya non-nullable-varningarna i C# 8

  C# 8 ger oss många nya spännande features, och min personliga favorit är den om non-nullable-typer.

  Läs mer