CodeBuddy™ - mentor för utvecklarteam

CodeBuddy- konceptet togs fram för att erbjuda den bästa kombinationen av våra tjänster - utbildning och mentorskap. En Codebuddy är en senior systemutvecklare
som fungerar som en mentor för ditt utvecklarteam. Antingen i kombination med att ditt utvecklarteam går på utbildning hos eller om ni behöver en senior mentor med
erfarenhet eller spetskunskap inom en teknologi som ska implementeras i verksamheten. 


Varför behöver vi en CodeBuddy™?

Vi vet hur lätt kostnaderna kan skena iväg om en utvecklingsprocess är ineffektiv eller om det finns funktionsfel. Vi vet också att det går att åtgärda. Därför skapade vi konceptet CodeBuddy, ett beprövat sätt för att säkerställa att ny kunskap implementeras smidigt i en utvecklingsprocess. 

En CodeBuddy är en investering i dina utvecklare som lovar en bra avkastning. En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare och blir en del i ditt team. På så sätt behöver inte dina utvecklare spendera värdefull tid till att gå på utbildningar utan detta sker löpande och i takt med er tillväxt. Mötet sker på plats i ditt företags lokaler och i en miljö som är känd för dina utvecklare.

Vi på Edument har utbildning och mentorskap i vårt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Vi har levererat avancerade IT-utbildningar och konsulterat företag i många år och det har lärt oss något viktigt. En mentor på plats, är det absolut bästa sättet för att säkerställa att ett företag fortsätter växa. När dina utvecklare sitter fast med ett problem förlorar du inte bara dyrbar tid, ditt team förlorar förtroende och entusiasm, ingredienser som är väldigt viktiga för att nå framgångsrika resultat. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.