Våra event


KOMMANDE EVENT

Webinar

Skräddarsydda spelmotorer och
varför de (inte) är skräp


21 oktober 2020, kl 16.00-17.00

Detta webbinar kommer att ta upp spelmotorns arkitektur i stora drag; vad krävs för att skriva en spelmotor? Hur portar man den till annan hårdvara? Hur säkerställer man att det ens går att porta motorn när man inte ens vet vilken hårdvara man kommer att sikta på?

Läs mer

TIDIGARE EVENT

Webinar: En rundtur i C++20

23 september 2020, kl 14.30 -15.30

Tidigare i år kom C++20 ut, och med det många nya spännande funktioner som hjälper dig skriva mer modulär, mer kraftfull och mer korrekt kod. I det här webinaret får du en översikt av de senaste tilläggen


Läs mer

Webinar: Kundkorgsanalys i Azure Databricks

4 juni 2020, kl 13.15

Att bearbeta stora mängder data krävde tidigare dyra investeringar i form av hårdvara och experter. Men Databricks har tagit molnet och öppen källkod till hjälp för att sänka tröskeln, nu är obegränsad dataanalys tillgänglig för massan.  

Detta webinar innefattar en presentation över hur du spinner upp en Databricksinstans och gör en kundkorgsanalys med hjälp av MLlib (Machine Learning Library) och Python. Du kommer hitta oväntade samband och få insikt i hur du kan skala upp och ner systemet efter ditt behov.


Läs mer

Webinar: Refaktorering för testbarhet i C++

5 maj 2020, kl 16.00

I detta webinar kommer vi att prata om svårtestade mönster i C++ och visa hur man refaktorerar dem. Svårigheten i den här kontexten är **inte** själva kodens naturliga komplexitet. 

Till exempel mjukvara som har många grenar eller försöker lösa ett problem som måste följa en viss uppsättning företagsregler kommer inte att undersökas. Alla exempel är faktiskt ganska enkla. 


Läs mer

Webinar: Webbsäkerhet - dags att ta det på allvar

7 april 2020 | kl 13.15

Att utveckla system utan kunskap om webbsäkerhet, är precis lika illa som att köra bil utan körkort. Det är viktigt att vara insatt i säkerheten, både som utvecklare och för övriga medarbetare, för att vet hur ni bäst skyddar er verksamhet. 

I webbinaret  kommer vi ta upp en del av de säkerhetsutmaningar som finns 2020 och vad vi kan göra för att förhindra intrång. 

Läs merWebinar: Hämtning av komponentdata med Suspense

25 mars 2020 | kl 13.15

Missade du React on tour? Nu får du ett nytt tillfälle att ta del av vad som är på gång inom React med fokus på Suspense och Concurrent Mode. 

Läs mer


React on tour

24 - 29 februari 2020 | Malmö, Göteborg, Stockholm

Som en del av att vi firar 10 år vill vi passa på och erbjuda gratis React-kunskap. Tillsammans med våra experter David Waller och Marc Klefter kommer vi besöka Malmö, Göteborg och slutligen Stockholm för att ge gratis föreläsningar. Vill du och ditt team få en gratis frukost, lunch eller kvällsföreläsning? Intresseanmäl er! 

Läs mer


Hur vi byggde Comma, Raku IDE, på IntelliJ-plattformen

16 januari, kl 16-17

Jonathan Worthington gästar Jetbrains! Missa inte när Edumentare Jonathan berättar historien om hur vi byggde en IDE för Raku-språket med IntelliJ-plattformen. 

React Winter Warmer

28 november | Göteborg

Vi är med och sprider kunskap med ReactJS i Göteborg, kvällens tema blir Redux patterns. 

Läs mer


Lev och led agilt med Management 3.0

21 november 2019 | Malmö 

Att vara agil och att som ledare leda utan att leda är uttryck som dyker upp inom alla branscher idag. Men vad innebär detta egentligen? Vad händer när vi lämnar det traditionella ledarskapet och börjar självorganisera mera? Är detta slutet för traditionella organisationer?  

Läs mer


Maskin och människa - kan jag lita på AI?

9 oktober 2019 | Malmö

AI håller på att ta sig in i alla områden, från finans och medicin till socialhjälp. Hur fungerar AI och hur kan vi människor möta AI för att jobba tillsammans? Hur vet vi vilka som är våra styrkor och vad vi ska överlåta till AI?


MalmöJS Meetup - Redux Patterns & ReasonML

1 oktober 2019 | Malmö

Vi kör en MalmöJS-meetup i vårt Malmökontor! Kom förbi och hör om Redux patterns samt ReasonML. Givetvis med tillhörande mat och öl!

Hur ser en webbsida ut bakom kulisserna? Ta del av en webbutvecklares vardag

20 september 2019 | Helsingborg

Vi surfar på nätet varje dag och tar del av nyheter, trender, statusuppdateringar och inspiration. Men vad är det som hjälper ögat följa nyhetsflödet och hur kommer det sig att det är just den tröjan du tittar på?


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.