Edument är inte som andra företag!

Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Vår kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Som en del i vårt team kommer du få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. Är du som vi, välkommen till Edument!

80% / 20%

Kunskap är vår ledstjärna och därför investerar vi mycket tid i kompetensutveckling. Vi lägger max 80% av vår arbetstid i kundprojekt. Övrig tid använder vi till att utveckla både oss själva och Edument.Innovation, kreativitet och kunskapshunger.

Det är vad som driver Edument och förhoppningsvis dig framåt. Vi är ständigt på jakt efter spetskompetens. Kanske finns den redan i dig, eller kanske hittar du den när du är hos oss för att sen föra den vidare? Och just det, schyssta förmåner ser vi inte som en bonus utan som en självklarhet. Ett axplock av saker vi gillar är friskvårdsbidrag, fri tillgång till Edumentkurser, egen konferens- & utbildningsbudget, frihet, välj din egen utrustning, #waaayoutofoffice och Exploration Days. Listan är längre än så och enklaste sättet att få reda på detaljerna är att träffa oss.Vilken Edumentare är du?

Vilken Edumentare vill du vara? Erik är passionerad över ny teknik. För att lära sig mer och samtidigt sprida kunskap ger han regelbundet föredrag om ämnen som kretsar kring AI, AR och maskininlärning. David är ordkonstnär och inspiratör. Han bloggar, pratar på konferenser och meetups. Med jämna mellanrum packar han resväskan, åker till ett klassrum och utbildar Sveriges utvecklare i React och JavaScript.


Eric gillar gaming och började bygga spelmotorer. Utifrån det uppstod retrospelet Cathedral. När Mattias anslöt till Edument visade sig att han delade Erics passion för spel och blev då en del av projektet. Vad vill du göra? Skriva böcker? Bygga prototyper? Blogga? Skapa en kurs? Tillsammans förverkligar vi dina drömmar!

Spontansök!

Frontend, Backend, Fullstack,embedded, webb, java, .NET, arkitekt eller integration. Oavsett titel har vi plats för dig så länge du är en passionerad utvecklare som är nyfiken och kompetenshungrig. Språk vi ofta använder är JavaScript, .NET, Java, Python, Perl och C++. Kan du något annat språk och vill växa med Edument är du också välkommen!

Vi letar alltid efter nya kollegor med olika intressen och kunskap.

Spontanansök utan CV!

Vi söker webbutvecklare - Ansök idag!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.