Jobba med ossEdument är inte som andra företag! 

Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Vår kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Som en del i vårt team kommer du få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. 

Är du som vi, välkommen till Edument!


80% / 20% 

Kunskap är vår ledstjärna och därför investerar vi mycket tid i kompetensutveckling. Vi lägger max 80% av vår arbetstid i kundprojekt. Övrig tid använder vi till att utveckla både oss själva och Edument.


Innovation, kreativitet och kunskapshunger.

Det är vad som driver Edument och förhoppningsvis dig framåt. Vi är ständigt på jakt efter spetskompetens. Kanske finns den redan i dig, eller kanske hittar du den när du är hos oss för att sen föra den vidare? Och just det, schyssta förmåner ser vi inte som en bonus utan som en självklarhet. Ett axplock av saker vi gillar är friskvårdsbidrag, fri tillgång till Edumentkurser, egen konferens- & utbildningsbudget, frihet, välj din egen utrustning, #waaayoutofoffice och Exploration Days. Listan är längre än så och enklaste sättet att få reda på detaljerna är att träffa oss.


Vilken Edumentare vill du vara?

Erik Man är passionerad över ny teknik. För att lära sig mer och samtidigt sprida kunskap ger han regelbundet föredrag om ämnen som kretsar kring AI, AR och maskininlärning. 
Eric Lavesson gillar gaming och började bygga spelmotorer. Utifrån det uppstod retrospelet Cathedral. När Mattias Andersen anslöt till Edument visade sig att han delade Erics passion för spel och blev då en del av projektet. Vad vill du göra? Skriva böcker? Bygga prototyper? Blogga? Skapa en kurs? Tillsammans förverkligar vi dina drömmar!


Vi söker prestigelösa, erfarna utvecklare till vårt team 

Är du en problemlösande utvecklare och vill utveckla produkter som kommer att användas runt om i världen? Har du ett passionerat förhållande till programmering, kunskapstörst och vilja att utvecklas? Då kan du vara rätt person för oss!

På Edument väljer vi våra uppdrag med omsorg. Vi vill ha tuffa utmaningarna. Riktigt tuffa utmaningar. Vi har ett par stycken som kräver det lilla extra. 

Nu behöver Edumentteamet förstärkning!


Arbetsuppgifterna sträcker sig hela vägen från förstudie till implementation.
Några av våra nyckelord är:

  • Arkitektur och design
  • Programmering
  • Problemlösare
  • Mentorskap
  • Kodgranskning
  • Kunskapsdelning

Projekten drivs från Helsingborg/Malmö/Göteborg. Språk vi ofta använder idag är React, Node, Java, C++, Perl, Python och C#. Vi ser gärna att du är flerspråkig då vi värdesätter förmågan att lösa problem och lära nytt. 

Låter det intressant?  


Ansök idag!

Vill du ansöka den traditionella vägen? Skicka då ditt CV till bjorn(@)edument.se

Möt dina framtida kollegor

"Jag har arbetat med arkitektur och mjukvaruutveckling under många år. Jag sitter oftast i kundnära projekt som arkitekt och arbetar, tillsammans med kunden, på att ta fram tekniska lösningar för både interna och externa produkter."  - Eric 


"Jag vill alltid lära mig nya saker och älskar att anta utmaningar. Jag gillar problemlösning; problem finns för en anledning, och det är för att lösas." - Nelly 


"Min inställning och nyfikenhet har alltid hjälpt mig då jag står inför tuffa utmaningar. En okänd utmaning är en ny möjlighet till att få fördjupad kunskap." - Mattias


"Att kunna förklara något på ett enkelt sätt betyder oftast att man förstår det själv. Därför strävar jag efter att leverera kvalitétslösningar med kod som är självförklarande och lätt att förstå." - Simon 
Vi är ett tech- och kunskapsföretag sedan 2010 med huvudsäte i Helsingborg. Med vår spetskunskap inom olika tekniker hjälper vi internationella bolag och startups med komplexa IT-projekt, fortbilda systemutvecklare, samt att utveckla och förverkliga företagsidéer via vår Teknikhubb.


Läs mer

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.