Jobba med ossEdument är inte som andra företag! 

Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Vår kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Som en del i vårt team kommer du få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. 

Är du som vi, välkommen till Edument!


80% / 20% 

Kunskap är vår ledstjärna och därför investerar vi mycket tid i kompetensutveckling. Vi lägger max 80% av vår arbetstid i kundprojekt. Övrig tid använder vi till att utveckla både oss själva och Edument.


Innovation, kreativitet och kunskapshunger.

Det är vad som driver Edument och förhoppningsvis dig framåt. Vi är ständigt på jakt efter spetskompetens. Kanske finns den redan i dig, eller kanske hittar du den när du är hos oss för att sen föra den vidare? Och just det, schyssta förmåner ser vi inte som en bonus utan som en självklarhet. Ett axplock av saker vi gillar är friskvårdsbidrag, fri tillgång till Edumentkurser, egen konferens- & utbildningsbudget, frihet, välj din egen utrustning, #waaayoutofoffice och Exploration Days. Listan är längre än så och enklaste sättet att få reda på detaljerna är att träffa oss.


Vilken Edumentare vill du vara?

Erik Man är passionerad över ny teknik. För att lära sig mer och samtidigt sprida kunskap ger han regelbundet föredrag om ämnen som kretsar kring AI, AR och maskininlärning. 
Eric Lavesson gillar gaming och började bygga spelmotorer. Utifrån det uppstod retrospelet Cathedral. När Mattias Andersen anslöt till Edument visade sig att han delade Erics passion för spel och blev då en del av projektet. Vad vill du göra? Skriva böcker? Bygga prototyper? Blogga? Skapa en kurs? Tillsammans förverkligar vi dina drömmar!


Just nu söker vi:


Seniora mjukvaruutvecklare

Läs mer


Teknisk rekryterare

Läs mer


Löne- och ekonomiassistent

Läs mer


Möt dina framtida kollegor

"Jag har arbetat med arkitektur och mjukvaruutveckling under många år. Jag sitter oftast i kundnära projekt som arkitekt och arbetar, tillsammans med kunden, på att ta fram tekniska lösningar för både interna och externa produkter."  - Eric 


"Jag vill alltid lära mig nya saker och älskar att anta utmaningar. Jag gillar problemlösning; problem finns för en anledning, och det är för att lösas." - Nelly 


"Min inställning och nyfikenhet har alltid hjälpt mig då jag står inför tuffa utmaningar. En okänd utmaning är en ny möjlighet till att få fördjupad kunskap." - Mattias


"Att kunna förklara något på ett enkelt sätt betyder oftast att man förstår det själv. Därför strävar jag efter att leverera kvalitétslösningar med kod som är självförklarande och lätt att förstå." - Simon 
Vi är ett tech- och kunskapsföretag sedan 2010 med huvudsäte i Helsingborg. Med vår spetskunskap inom olika tekniker hjälper vi internationella bolag och startups med komplexa IT-projekt, fortbilda systemutvecklare, samt att utveckla och förverkliga företagsidéer via vår Teknikhubb.


Läs mer


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.