Välkommen till Edument!


Acke Salem och Tore Nestenius, Eduments grundareEtt tech- och kunskapsföretag sedan 2010 med huvudsäte i Helsingborg. Med vår spetskunskap inom olika tekniker hjälper vi internationella bolag och startups med komplexa IT-projekt, fortbilda systemutvecklare, samt att utveckla och förverkliga företagsidéer via vår Teknikhubb.


Vår kärna är mentorskap och kompetenshöjande utbildningar inom mjukvaruutveckling men i takt med att våra kunders behov har utvecklats har även våra affärsområden breddats. Senast förra året utvecklade och öppnade vi vår Teknikhubb för Startups. Vår kompetens har även fortsatt att attrahera flera stora kunders komplexa IT-utmaningar.

Det som särskiljer alla oss på Edument är vår nyfikenhet av att lära oss nya saker. Om det så är kommande tekniker inom vårt område eller hur 3D-printern fungerar. Detta visar sig även i många fritidsprojekt, allt från Comma IDE, datorspelet Cathedral, hjälp att lösa Rubikskub med AI till Open source-projekt och VR-upplevelser. Vi tror på kunskap. Genom att dela vår och ta del av andras kunskap kan vi skapa förändring!

Är du mer nyfiken på oss, kom och ta en kaffe på något av våra kontor i Helsingborg, Malmö, Göteborg eller Prag.


Gratis Event

Se våra kommande event och seminarium som vi har haft. Missa inte att ta del av vår kunskap, helt gratis!

Jobba hos oss

Hur är det att jobba på och med oss på Edument? Är du en av oss på nästa kick-off?


Vårt team

Se vilka vi är och lär känna oss bättre!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.