Produkter

En komplex värld kräver att vi löser problem på ett annat sätt än vi traditionellt sett har gjort. I mjukvaruvärlden uppstår ständigt nya möjligheter att utveckla nya produkter och tekniska lösningar. Här samlar vi några av de produkter som vi har tagit fram.


COMMA IDE

-Den integrerade utvecklingsmiljön för Raku

Comma, verktyget som effektiviserar och ökar användarvänligheten i Raku (tidigare Perl 6). Genom att bl.a. analysera koden i realtid och visa testresultat direkt i applikationen hjälper Comma både nya och erfarna utvecklare i deras arbete.  Att Comma är byggt på den beprövade JetBrains IDEA-plattformen gör att många Raku-utvecklare snabbt kan börja använda verktyget.

Att utveckla en mjukvaruprodukt handlar om så mycket mer än att förvandla idéer till kod. Comma ger utvecklare friheten att utforska nya idéer och ge ett stöd till andra att förvandla deras idéer till produkter. Detta projektet visar även på vilken kompetens vi har på Edument  — Jonathan Worthington, skaparen av Comma

Att Edument utvecklar en produkt för just Perlutvecklare är ingen slump. Vår utvecklare, Jonathan Worthington är ett tungt namn inom Perls Community. På Edument har vi alltid haft ett unikt upplägg där vi spenderar 40% av vår arbetstid på såväl vår egen som företagets utveckling. Eftersom det inte fanns något dedikerat Perl 6 (numera Raku)-IDE på marknaden påbörjade Jonathan Worthington att utveckla och driva sin idé om Comma. Ett projekt som visat sig vara väldigt givande och utvecklande även för en Lead Architect.


Läs mer på Commas hemsida

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.