Rainer Stropek


Rainer Stropek är medgrundare och VD för företagets mjukvaruarkitekter och har haft rollen sedan 2008. Hos mjukvaruarkitekter utvecklar Rainer och hans team den prisbelönta SaaS tidspårningslösningen ”tidcockpit”. Tidigare grundade och ledde Rainer två IT-konsultföretag som arbetade inom utvecklingen av mjukvarulösningar baserad på Microsofts teknologiback.

Rainer är erkänd som expert på .NET-utveckling, mjukvaruarkitektur och databaser. Han har skrivit många böcker och artiklar om C#, databasutveckling, Microsoft Azure, XAML och webbutveckling. Han talar också regelbundet på konferenser, workshops och utbildningar i Europa och USA. 

2010 har Rainer blivit en av de första MVP: erna för Microsoft Windows Azure-plattformen. 2015 blev Rainer också Microsoft Regional Director. 2016 fick Rainer också MVP-utmärkelsen för Visual Studio och Developer Technologies.

Rainer tog examen från Higher Technical School Leonding (AT) för MIS med utmärkelser och har en BSc (Hons) datorstudier från University of Derby (UK).

Kurser

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.