Teknikhubben

Har du en affärsidé eller produkt men saknar teknisk kunskap, kapital eller marknadsstrategi för att kunna förverkliga eller skala upp existerande produkt? Vi hjälper dig! Vi kan hjälpa dig med allt från att testa idén till lansering. Vår hub välkomnar dig som entreprenör att förverkliga och bygga din affärsidé hos oss. 

Pitcha din idé

Vi har arbetat inom mjukvaruutveckling i över nio år med såväl utbildning av systemutvecklare, mentorskap samt i stora internationella projekt.

Tekniska lösningar

Med våra mjukvaruexperter hjälper vi dig att ta fram eller utveckla din tekniska lösning. Vi hjälper dig från idé eller att skala upp din befintliga lösning. 

Hitta finansiering

Med hjälp av Eduments nätverka såsom ängelinvesterare, kan vi både gå in med kompetens och likvida medel.

Positionering på marknaden

Säkerställ att din marknadsföring och marknadsstrategierna är genomtänkta.

Teknisk hjälp utöver det vanliga

Vi på Edument har arbetat inom mjukvaruutveckling i över nio år i stora internationella projekt som utbildning av systemutvecklare samt mentorskap. Vi vet vad som krävs för att en teknisk lösning ska hålla även för morgondagen. I vår hubb i Helsingborg får du tillgång till ett 30-tal experter inom en mängd olika tekniker och områden. Med vår gedigna erfarenhet hjälper vi dig att ta idén eller din produkt till nästa nivå!


Och så var det där med Marknadsföringen...

Oavsett om du riktar dig till B2C eller B2B, har en app, tjänst eller fysisk produkt är det viktigt att även din marknadsföring och strategierna bakom är genomtänkta. Vi möter många entreprenörer som saknar eller har en otydlig strategi hur de ska nå ut eller positionera sig på marknaden med sin idé eller produkt. Vi kan hjälpa dig att analysera marknaden och bygga en strategi från grunden eller testa och utveckla din existerande marknadsstrategi.

EN DEL AV TEKNIKHUBBEN

Anatomic Studios

Nu går vi in som huvudinvesterare i Anatomic Studios, ett innovativt företag inom MedTech som skapar specialdesignade proteser. Vi ser med glädje fram emot att bli en del av Anatomic Studios resa, full av innovativa möjligheter.


Läs mer

PROJEKT

Ska ni byta ut ert system eller bygga en ny mjukvarulösning? Vi hjälper er att ta fram, utveckla eller byta ut nuvarande system och gör det skalbart.

Läs mer

VÅRT TEAM

Se vilka vi är och lär känna oss bättre. Här hittar du också kontaktuppgifter till oss på Edument.

Läs mer

EVENT

Missa inte våra populära event och gratisföreläsningar. Passa på och boka din plats till nästa event eller se några event vi har haft.

Läs mer

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.