top of page

Edument för Musikhjälpen!Vi på Edument vill självklart vara med och bidra till Musikhjälpen och engagerar oss genom en auktion och välkomnar alla på “Swish - julfika” på kontoret i Helsingborg 12 december!


Vi välkomnar alla på “Swish - julfika” och auktionerar ut kunskap!


Det vi auktionerar ut är en kursplats på valfri kurs hos oss i Malmö 2019 till högstbjudande (värde 25 900kr), perfekt om du vill bredda antingen din egen eller någon annans kunskap. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras viktiga arbete där temat i år är "Alla har rätt att funka olika". Auktionen avslutas söndag 16e december.12 december (12-18.00) välkomnar vi er till “Swish - julfika” hos oss på Kullagatan 21 i Helsingborg, ta med kollegor och vänner och kom! Swisha valfri summa, alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Varmt välkommen!


Vi vill även passa på att utmana TechSverige till fler initiativ!


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tack! Till alla som swishade pengar på stan, till alla som kom på vår ”Swish-Julfika” och till er som var med i vår auktion. Vi på Edument matchade slutsumman för auktionen, och tillsammans har vi samlat ihop hela 28 635 kr till Musikhjälpen och Radiohjälpens arbete om allas rätt att funka olika!


0 kommentarer

Comments


bottom of page