top of page

Edument + Mindpark = Kunskapspartner!

Plötsligt händer det, ja lite så känns det för oss Helsingborgsföretag som levt parallellt i över 10 år och nu hittat ett riktigt spännande partnerskap! Ett Partnerskap vars mål är att dela mjukvaru-kunskap inom Mindparks community och tillsammans driva kunskapsdelning på olika sätt.


Vi på Edument hjälper dagligen våra kunder inom mjukvara. Genom att tekniskt bygga mjukvarulösningar, genom att utbilda mjukvaruutvecklare men även strategiskt kring hur tekniska val kan påverka affärsmöjligheter framåt. Genom att bli Kunskapspartner till Mindpark vill vi bidra och sprida denna kunskap och erfarenhet inom Mindparks community.


“Vi har alltid varit en plats där människor delat kunskap och utvecklas. Att ha Edument som en partner för kunskap kring tech känns jättekul och väldigt naturlig, då vi delar många tankar och perspektiv”

Mindparks grundare, Karsten DeppertBåde vi och Mindpark tror på möten mellan människor. Genom dessa möten kan vi dela kunskap, driv och kreativitet. Mjukvara spelar en allt större roll inom alla branscher idag och när vi kombinerar spetskunskap inom de olika branscherna med teknisk kunskap blir det riktigt spännande! Tillsammans med Mindpark kan vi skapa just sådana förutsättningar som gynnar både det lokala näringslivet men även de innovativa drivkrafterna vi har i norden.


“I samband med att samhället och arbetsplatsen har förändrats ser vi en stor fördel i vårt partnerskap med Mindpark, en plattform där vår målgrupp inom innovation och teknik finns. Att bli kunskapspartner med Mindpark öppnar upp möjligheten att möta nya startups, tekniker och akademiker runt om i Sverige”

Eduments VD, Acke Salem


Mindpark är en kreativ mötesplats för företagare och en samlingsplats för människor från olika branscher och bakgrunder. De erbjuder bland annat coworking och event i Helsingborg, Malmö och Lund.


Är du ett startup eller ett etablerat företag och funderar på vilket ramverk ni ska välja för en applikation? Eller står du inför ett större strategiskt beslut angående arkitekturen av mjukvaran? Ta del av vår erfarenhet och låt oss hjälpa dig gratis genom Open Sessions via Mindpark.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page