top of page

Edument och Mindpark skapar nya mötesplatser för kunskapEfter ett lyckat samarbete kring Community Day i maj 2022 fördjupar vi resan med Mindpark som kunskapspartner.


Det råder idag en stor brist på digital kompetens i vårt samhälle. Vilket är ett verkligt problem eftersom mjukvara har blivit en självklar del av alla branscher, oavsett det är E-handel, logistik eller sjukvård. Som ledande kunskapsleverantör erbjuder vi utbildningar för alla industrier, i allt från webbsäkerhet till arkitektur, frontend, backend och agilt ledarskap.


Efter pandemin har vi på Edument märkt en uppåtgående trend kring förfrågningar av utbildning inom mjukvara. Det är en större efterfrågan på att vidareutveckla sig själv och sina team för att hålla sig uppdaterad inom vår föränderliga bransch. Vi ser även hur uppskattat det är med fysiska utbildningar där deltagare och lärare möts i ett klassrum.


“Kompetensbristen inom tech-Sverige är fortfarande väldigt allvarlig. För att vi på Edument ska stötta i behoven som finns ser vi vikten av partnerskap på olika nivåer som delar våra värderingar. I detta blir Mindpark som mötesplats och med deras community en viktig hörnsten i vårt fortsatta arbete.”

Zuher Kiswani, VD Edument TrainingMindparks fokus ligger på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande; vilket gör att de skiljer sig från andra coworking spaces. Detta är värden som står även Edument nära och det blir därför en naturlig del att fortsätta vårt samarbete. När det gäller fysiska utbildningar är platsen den sker på en stor del i den upplevelse du som kursdeltagare får med dig. Det är där Mindparks styrka kommer in, att skapa en minnesvärd plats och bästa förutsättningarna för lärandet.

“Vi vill att Mindpark ska vara en naturlig plats för att lära sig ny kunskap, och även utveckla näringslivet. Partnerskap med Edument är extra intressant, för deras utbildningar är unika och på hög nivå, och kunskapen bidrar till att minska kompetensbristen, vilket är kritiskt för ett starkt näringsliv”

Karsten Deppert, Mindpark


Vi ser med spänning fram emot Mindparks fortsatta resa, där de inom kort ska öppna nya lokaler i Göteborg. Kanske ses vi där härnäst?


0 kommentarer

Comments


bottom of page