top of page

Edument rekryterar tidigare Google-ingenjör!
Sedan start har vi på Edument haft en roll som pionjärer. Som ett utbildnings- och mentorsföretag för mjukvaruingenjörer runt om i världen får vi tidiga indikationer som gör det möjligt för oss att förutse framtida trender, utmaningar och teknologier. Genom att utöka vår närvaro, vårt varumärke och kunskap till Silicon Valley och en ny kontinent kommer vi nu i ett ännu tidigare skede se utmaningarna som vår bransch står inför.


Geoffrey Broadwell, som arbetar i Silicon Valley, har gedigen erfarenhet från globala företag som Google, SAP och Autodesk, men även startups och konsultföretag, både lokala och internationella. Hans karriär har kretsat runt skärningspunkten mellan ingenjörs- och produktionsverksamhet i stort sett sedan början, och kulminerade i en lång tid hos Google.


"En av de saker jag verkligen tyckte var coolt med Edument är möjligheten att arbeta med avancerade lösningar på svåra problem, och redan från början är jag imponerad. När Jonathan (Jonathan Worthington) beskrev mitt första stora projekt var min omedelbara reaktion 'Wow, ni siktar verkligen inte lågt?'"

- Geoffrey Broadwell


Geoffrey kände redan några Edumentare från Raku-världen och såg de coola sakerna de skapade. Det var så hans intresse för oss väcktes. Men det tog ett tag innan ödet äntligen förde oss samman och vi är så glada över att ha Geoff i teamet!


"I många år har Edument arbetat med de asiatiska marknaderna från Shenzhen. Nu kommer vi även att finnas på plats i Silicon Valley vilket ger oss en global överblick och insikt i de utmaningar som mjukvaruutvecklare, företag och hela techbranschen står inför. “

- Acke Salem, VD och grundare av Edument


Idag bor Geoff med sin familj i Silicon Valley och det är där han kommer att anta sina Edument-utmaningar. Det återstår att se om han en dag följer sina danska rötter och hamnar på vår sida av sundet, i Helsingborg.


Varmt välkommen Geoff!0 kommentarer

Comments


bottom of page