top of page

Edument Training tar steget till auktoriserat utbildningsföretagSom en av Sveriges ledande utbildningspartner inom mjukvara, är vi stolta över att nu vara en auktoriserad utbildningsleverantör av Almega Utbildnings­företagen. Branschorganisationen är det enda svenska organ som granskar och godkänner svenska utbildningsföretag.


Utmärkelsen ställer krav på oss att bland annat uppfylla inriktade kvalitetskriterier, ett pedagogiskt förhållningssätt, personell kompetens samt systematiskt kvalitetsarbete. Auktorisationsnämnden har granskat och godkänt våra verksamhetskrav, och de kommer fortsätta att övervaka vår efterlevnad årligen.


Efter 13 år som ledande svensk utbildningspartner inom tech och IT, visar denna auktorisering att vi fortsätter arbeta transparent och systematisk med kvalitet. Auktoriseringen ger oss möjligheten att strukturerat utvidga vårt utbildningsutbud till tekniksektorn inom områden som ledarskap, projektledning och kommunikation.

Zuher Kiswani VD på Edument Training


Vi är glada att kunna konstatera att Edument Training nu erhållit Almega Utbildningsföretagens kvalitetsauktorisation. Genom att uppfylla våra högt ställda krav visar Edument Training att kvalitet, transparens och engagemang i pedagogiskt utvecklingsarbete och systematiskt kvalitetsarbete alltid ligger i fokus – nyckelfaktorer för att möta de kontinuerligt växande kraven på utbildning och kompetensutveckling vi ser i arbetslivet.

Johan Winsborn, kvalitets- och auktorisationsansvarig, Almega Utbildningsföretagen


Kompetensutveckling är grundbulten i att driva hållbara innovationsprojekt. Edument fortsätter vara den naturliga partnern till lokala och internationella kunder för att accelerera tech-talangers kompetens.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Zuher Kiswani, VD

+46 70 235 12 53

zuher@edument.se


Om Edument Training Vi hjälper företag och organisationer ombilda, utveckla och stärka mjukvaruutvecklare och projektledare. Genom kurser, utbildningsprogram och mentorskap accelererar vi tech-talangers förmåga att ta till sig och använda den senaste tekniken. Efter 13 års erfarenhet av att utbilda 15 000 kursdeltagare fortsätter vi förenkla komplex teknik och inspirera till hållbar innovation.0 kommentarer

Comentários


bottom of page