top of page

Edumentare talar om Angular och frestelsen med programmeringDavid Waller och Stephen Lau är två av talarna på Day of the Programmer.


Den 10 september är det Day of the Programmer, en endagskonferens för programmerare, av programmerare. Edumentarna David Waller och Stephen Lau är två av dagens talare.


– Jag ser fram emot Day of the Programmer i Jönköping, både att tala och ta del av andra talare. Jag tycker det är viktigt att vi programmerare samlas och delar våra erfarenheter för att hjälpa varandra bli bättre, berättar Stephen.


Stephen ska tala om “Angular testing… but faster” som baseras på hans erfarenhet av att arbeta i projekt hos ett globalt företag med på Fortune 500-listan.


– Även om automatiserad testning inte är det mest spännande ämnet, känner jag att det är något alla utvecklare bör sträva efter att glänsa i. Att välja rätt verktyg och tekniker och minimera beroendet av manuell testning gör det möjligt för våra team att refaktorisera hänsynslöst och utvecklas med stort självförtroende, förklarar Stephen.


Med utgångspunkt i utbildning

De senaste åren har vi varit involverade i att erbjuda utbildning till personer som går över till programmering från helt andra yrken. David upplever att det har gett en stadig grund för många bra diskussioner om vad det innebär att vara programmerare och hur det skiljer sig från andra branscher.


– Jag uppskattar att tvingas fånga i ord vad frestelsen med programmering faktiskt är, och på Day of the Programmer ser jag fram emot att använda min nyckel - “Programming is awesome because” - som en ursäkt för att jämföra anteckningar om detta ämne med kollegor som också är programmerare, förklarar David.

0 kommentarer

コメント


bottom of page