top of page

Kursnyhet - lär dig modern C++C++ används i allt från IoT-enheter till TV-apparater och fordon, men kan ibland uppfattas som lite klurigt, speciellt när det kommer till minneshantering. De senaste åren har som tur är ny funktionalitet tillkommit vilket har gjort det enklare att skriva högkvalitativ kod.

En anledning till att C++ är väldigt populärt är att det är både snabbt och effektivt. Det är bland annat mycket snabbare än både Java och Python (källa). För att ge en bra introduktion till modern C++ har vi nu tagit fram kursen Beginning C++.

Introduktion till C++

Kursen börjar med grunderna t.ex variabler och loopar och arbetar sig sedan upp till inhertience och smart pointers.

Efter varje teoriavsnitt kommer deltagarna befästa sina kunskaper genom diverse övningar. Att koda mycket är enda sättet att lära sig ett nytt programmeringsspråk. Även själva teorin kommer till stor del bestå av att läraren kodar och förevisar, vilket skapar ett interaktivt lärande.

Även om kursen är en introduktion till C++, är detta inte en nybörjarkurs i programmering. Vi rekommenderar därför att du behärskar minst ett annat programmeringsspråk för att kunna tillgodogöra dig kursens innehåll på bästa sätt.C++ har utvecklats enormt de senaste 10 åren. Både smart pointers och lambdas gör det nu enklare att skriva uttrycksfull och stabil kod.

Behöver du fräscha upp dina kunskaper i C++ eller vill du lära dig språket från grunden? Oavsett vilket kommer denna kursen att passa dig.


0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page