top of page

Med teamkänsla och samspel - välkomna vår nya affärsutvecklare!Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Mentor Mehmeti, som tar rollen som ny affärsutvecklare hos oss.


“Jag drivs av människor som älskar vad de gör, det är så jag uppfattar Edumentarna - det lär inspirera mig varje måndag morgon!” berättar Mentor, som har lång erfarenhet inom retail som chef och franchisetagare för Hugo Boss och Sir of Sweden.


Hans styrka är att facilitera komplexa affärssituationer med slutkunden i fokus. Retailbranschen, speciellt inom premiumsegmentet, har under åren gått igenom en stark transformation, en förändring som gett Mentor tillfälle att generera positiva resultat.

"Eduments goda relation med våra partners inom både näringslivet och offentlig sektor bygger på vårt servicefokus. Mentor har under två decennier jobbat med människor, relationer och god service. Hans bakgrund från retail kommer hjälpa oss driva kreativitet och innovation för att ytterligare stärka relationen till våra partners. Vi ser fram emot att inspireras av och arbeta tillsammans med Mentor", berättar Acke Salem, VD för Edument Group.


Förutom ett öga för att se och skapa affärer har Mentor ett stort sportintresse, speciellt för fotboll. Precis som att teamkänsla och samspel är viktigt på fotbollsplanen är det även viktigt i relation mellan människor. Som affärsutvecklare på Edument vill han hitta nya mötesplatser och tekniska lösningar.


“En lyckad affär är som en bra djupledslöpning, vi siktar långt och strävar för att nå hela vägen fram”, berättar Mentor.


Vill du komma i kontakt med Mentor?

mentor@edument.se0 kommentarer

Comments


bottom of page