top of page

Nu utökar vi vår närvaro i StockholmI en del av Eduments utbildningssatsning och etablering ökar vi nu vår närvaro i Stockholm. När det kommer till vårt affärsområde utbildning, har Stockholm alltid varit en av våra största marknader. Tidigare drevs vår Stockholmsmarknad via våra återförsäljare och extern närvaro, men från och med 15 oktober kan vi nu presentera vår nya regionchef, Patrik Sandqvist.

Patrik har arbetat med kompetensutveckling inom IT i över 15 år hos bolag som Informator och Truesec. Nu kommer Patrik driva Eduments närvaro i Stockholmsregionen.

– Jag tycker att ett expertbolag som Edument behövs i Stockholm, att de kan erbjuda stor nytta och komma närmare både kunder och marknaden, säger Patrik Sandqvist om sin nya roll och ser med spänning fram emot att bli Eduments representant i Stockholm. För Patrik är det en självklarhet att lägga fokus på kunden för att skapa en dialog utifrån möjligheter och lösningar.

Stockholm är en viktig del av Eduments marknad och har stått för 70% av schemalagda leveranser. Som en del av denna etablering kommer vi investera i att öka antalet utbildningstillfällen för att skapa en starkare närvaro för morgondagens kurser inom mjukvaruutveckling. Förutom vår satsning inom utbildning vill vi även etablera Eduments verksamhet i Stockholm.

– Målsättningen är att bygga ett team av lärare och utvecklare som vill bli en del av Eduments framtidsutveckling och kan jobba med våra internationella kunder, säger Acke Salem, VD om Edument i Stockholm.


0 kommentarer

Comments


bottom of page