top of page

Onlinekurs - var med i klassrummet via länk!Då många av oss är vaksamma och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer i Corona-tider har vi nu valt att utöka möjlighet att gå våra kurser på distans.

Har ert företag satt upp restriktioner eller arbetar du hemifrån? Kanske har ert projekt stannat upp och det är väldigt bra tajming för dig att gå en kurs genom en distanslösning? Nu kan du delta på våra utbildningar på distans! Oavsett om du sitter på kontoret eller hemma kan du koppla upp dig och vara med på kursen.

Genom att gå våra kurser online och delta i vårt digitala klassrum kan du se och höra läraren och de andra deltagarna i realtid. Du har möjlighet att ställa frågor, föra diskussioner, tillgång till kursmaterial och få feedback på övningar.

"Bra upplägg och lätt att följa med, bra verktyg användes för att zooma in och understryka så man hela tiden var med. Bra upplägg att läraren gick igenom avsnittet först och att man sedan fick göra själv."

- Kursdeltagare som deltagit på distans

Våra kurstillfällen är fortsatt inplanerade i klassrum som vanligt, men under dessa tillfällen öppnar vi även upp för dig som vill gå på distans. Oavsett om du tar dig fysiskt till klassrummet eller är med via länk, kan du interagera med läraren.

Vid bokning kan du nu välja om du vill gå kurstillfället som vanligt eller som onlinekurs på distans. Har du frågor innan bokning, kontakta oss gärna på tel: 040 61 70 720.

Är ni flera på ett företag och är intresserade av vår lösning? Hör av dig till oss så löser vi det!

Upplägg

Inför kursstart får du en inbjudan samt mer information till det virtuella klassrummet. Schemat för kursdagen följer hur dagarna i klassrummet är upplagda. Under förmiddagen håller kursen på 09.00-12.00 med mikropauser för att sträcka på benen eller fylla på kaffet. Därefter återupptas undervisningen klockan 13.00 och håller på till 17.00, även då med pauser.

Hur deltar du bäst på distans?

  • För att du ska kunna fokusera på bästa sätt rekommenderar vi att du sitter ostört och har tillgång till headset med mikrofon, för att kunna stänga ute andra ljud.

  • Bäst förutsättning får du om du har tillgång till två skärmar, en att följa läraren och ta del av kursmaterialet samt en för att göra övningar.

  • Läraren uppskattar om du har din webbkamera igång, det är inget tvång men ökar möjligheterna till interaktion.

  • Vårt virtuella klassrum når du via Zoom, systemkrav hittar du här.

Interaktion med läraren

Du kan interagera med din lärare på flera sätt.

  • Prata. Du har själv möjlighet att slå av och på din mikrofon. Bara ropa till när du vill säga något.

  • Räck upp handen. Känns det inte lämpligt att avbryta läraren? Gör en digital handuppräckning så får du lärarens uppmärksamhet.

  • Dela skärm. Har du kör fast och vill visa upp kod? Ta över videostreamen och dela din skärm.

  • Chatta. Zoom har inbyggd chattfunktion där du kan chatta både med hela gruppen eller individuellt med lärare eller kursdeltagare.


0 kommentarer

Comments


bottom of page