top of page

Topp 4 Podcasts i julstöketVi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med vår topp 5 podcasts lista!


Att lyssna på Podcasts är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på och det gör så att vardagsbestyren blir lite roligare. Denna listan innehåller några av våra favorit podcasts om programmering, scrum och tech.

1. JavaScript Jabber En podcast på engelska om JavaScript. Denna Podcast håller dig uppdaterad på allt inom JavaScript-världen!

2. Software Engineering Radio Är du programmerare och vill ha koll på nya trender, få handledning och lyssna på intressanta intervjuer, då är detta podcasten för dig! Var 10:e dag släpps ett nytt avsnitt på engelska och riktar sig till professionella programutvecklare.

3 .NET Rocks! Denna podcast är på engelska och för alla som är intresserade av programmering med .NET. De beskriver podcast som en blandning mellan generell geekiness och information om .NET.

4. Hanselminutes Denna podcast har som mål att sammanföra intresserade människor för att prata om webb, kultur, utbildning och teknik. Det är en podcast på engelska och mångas favorit, kanske blir det din också?

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! önskar Edument


0 kommentarer

Comments


bottom of page