top of page

Workshop - Unga entreprenörer


Nu bjuder vi in ungdomar i Helsingborg till en gratis workshop om entreprenörskap under julledigheten. Få inspiration och verktyg hur du kan gå vidare med en idé och vilken hjälp du kan få. Allt från att finansiera sitt projekt, marknadsföra sig, sköta ekonomin och driva ett bolag, hitta rätt teknik och hur lockar man investerare. Oavsett om du har eller inte har en idé idag så ger vår workshop dig en bra grund inom entreprenörskap och vad du kan göra om du får en idé. Tillsammans kan vi förändra framtiden!

Pandemin har påverkat samhället och unga på många sätt, men inte bara negativt. Det vi har sett under pandemin är att fler och fler idéer kommer fram och att det finns många barn och ungdomar som sitter på dessa. Världen förändras och vi vill vara med och hjälpa ungdomar i Helsingborg att våga tro på sig själva och se att det finns många olika vägar att gå för att säkra sin framtid.

Hur kommer aktiviteten att vara anpassad utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer?

Vi följer de allmänna rekommendationerna från Folkhälsomyndigheterna och under rådande omständigheter kommer vi därför genomföra workshopen online. När 29-30 december 2021 Kl. 9.00 - 16.30 (Lunchuppehåll kl. 12.00-13.00)

Språk Workshopen hålls på svenska. Pris Workshopen är gratis. Var Online, länk skickas via e-post. För att kunna delta krävs en dator med fungerande mikrofon.* Ansök Är du bosatt i Helsingborgs kommun och är mellan 13-15 år. Ansök om en plats till jasmi@edument.se Sista anmälningsdagen: 28 december 2021. (Workshopen är gratis med begränsat antal plaster) *Deltagarna ansvarar själv för att ha tillgång till utrustningen som krävs för att kunna delta i workshopen.

0 kommentarer

コメント


bottom of page