top of page
event-marc-valtech.jpg

Webbsäkerhet
- dags att ta det på allvar! 

Webbutveckling har funnits i över 25 år och även om det ständigt utvecklas och förnyas ser vi samma misstag idag som då. Vi har fortfarande inte lärt oss bygga säkra webbsidor och vi ser dagligen hur sidor blir hackade och data läcker ut. 


Det pågår som vi alla nog förstår, ett krig på internet där hackers, stater, myndigheter och företag kontinuerligt försöker angripa våra system. 

Hur bemöter vi detta? 

Första steget är att inse vilka problem bristen på säkerhet kan skapa, att det måste tas på allvar och vara en del av vår utvecklingsprocess. Under webbinariet kommer Tore Nestenius ge insikt i hur viktigt det är att du som utvecklare har koll på säkerhet. 

Att utveckla system utan kunskap om webbsäkerhet, är precis lika illa som att köra bil utan körkort. Det är viktigt att vara insatt i säkerheten, både som utvecklare och för övriga medarbetare, för att vet hur ni bäst skyddar er verksamhet. 

I webbinariet kommer vi ta upp en del av de säkerhetsutmaningar som finns 2020 och vad vi kan göra för att förhindra intrång. 
 

Målgrupp

Webbinariet riktar sig främst till dig som är utvecklare, IT-chef och/eller dig som driver utvecklingsprojekt.

Ta del av blogginlägget "Detta bör du ha koll på inom webbsäkerhet 2020".

tore-kvadrat.jpg
Med Tore Nestenius

Information

Tisdag 7 april, kl 13.15-14.00 
Kommer hållas på svenska

bottom of page