edument-team-ribbat.jpg

WE EXPLORE, WE  DEVELOP, WE GROW
people, systems, companies

VÅR VISION

Vi utforskar och utvecklar system, människor och företag; och får dom att växa genom vår tekniska kompetens och erfarenhet.

3D-skrivare-2.jpg

We Explore

Det som särskiljer oss alla på Edument är vår nyfikenhet. Viljan av att lära oss nya saker. Om det så är kommande tekniker inom våra områden eller hur en 3D-printer fungerar. Detta visar sig även i många fritidsprojekt, allt från Comma IDE, datorspelet Cathedral, hur man löser Rubikskub med AI till Open source-projekt och VR-upplevelser. Vi tror på kunskap. Genom att dela vår och ta del av andras kunskap kan vi skapa innovation!
 

We Develop

I över 10 år har vi utbildat systemutvecklare både nationellt och internationellt. Vi har och levererar kundprojekt som kräver en gedigen teknisk kunskap och ett välfungerande team såväl som en förståelse för kundens affär. Genom att vara involverade i olika projekt och branscher ser vi snabbt styrkor och svagheter i nya tekniker och hittar lösningar innan andra. Kanske är det därför som våra kunder återkommer med sina komplexa IT-utmaningar till oss. Har du ett projekt som kräver expertis inom Cloud, arkitektur eller utvecklarverktyg, kontakta oss!

martin-nelly-BW.jpg
konferensrum-eric-mattias-bjorn-comotion.jpg

We Grow

I takt med att marknaden har förändrats har även vår kompetens efterfrågas inom startupscenen. Det var så vi startade vår Teknikhubb, ett techteam för startups. Här kan entreprenörer, forskare eller varför inte andra utvecklare ta del av vår kompetens och erfarenhet inom mjukvara, affärs- och marknadsstrategier för att ta sin affärsidé till nästa nivå och få det att växa. 

Acke-farg-.jpg

På Edument tror vi på tvärvetenskap där våra kunder har domänkunskap och vi har den tekniska kompetensen. Tillsammans skapar vi innovation. Genom att dela vår och ta del av andras kunskap kan vi skapa förändring och utveckla hållbara tekniska lösningar! 

- Acke Salem, VD & Grundare

 

Kontakta oss

Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta oss via telefon eller e-mail så återkommer vi så fort vi kan!

Tel: 040 - 61 70 720
E-post: info@edument.se

Du kan även direkt kontakta någon i vårt team >

Vårt huvudkontor ligger på Kullagatan 21 i Helsingborg.

Vi jobbar även från Malmö, Göteborg och Prag.

edument-1.jpg