top of page

VÅR VISION

"Vi utforskar och utvecklar människor, system och företag och får dem att växa genom vår tekniska kompetens och erfarenhet."

Vi utforskar och utvecklar:

GRUNDADES

2010

Edument AB grundades 2010 av Acke Salem och Tore Nestenius i Helsingborg. Då saknades det tjänster inom utvecklingssektorn som erbjöd både utbildning och mentorskap. Därav företagsnamnet Edument som står för EDUcation och MENTorship.

UTBILDAT
+ 15 0
00

Sedan starten har vårt fokus varit på att kompetenshöja mjukvaruutvecklare och team. Med över 150 skrivna kursböcker och + 15 000 kursdeltagare har och fortsätter vi utbilda mjukvaruutvecklare och techteam.

MJUKVARUPROJEKT & FÖRETAG
3 60
0

Sedan starten har vi hjälpt våra kunder att utveckla deras mjukvara och affär. Såsom att digitalisera deras processer och interagera verktyg, utveckla ny mjukvara från början till slut, bygga om arkitekturen, analysera teknik och utveckla verktyg till utvecklare.

Edument Group
Från ett bolag  till en koncern på tre.

I takt med att våra kunders behov har ökat har vi på Edument breddat och utvecklat vårt erbjudande och delat in våra fokusområden i tre bolag som arbetar nära varandra. Edument Training - utbildning, Edument AB - Solutions för mjukvaruprojekt och konsulter, EdVenture Tech - startups och innovation. Läs gärna mer om vår bolag nedan.

KURSER & UTBILDNINGAR
Edument Training

Vi kompetensutvecklar techbranschen med kurser och utbildningar speciellt framtagna för att matcha marknadens behov.

MJUKVARUPROJEKT & KONSULTER
Edument Solutions

Vi hjälper dig att välja rätt teknik, bygga arkitekturen, processerna och utveckla mjukvara som är skalbar.

Acke Salem

På Edument Group tror vi på tvärvetenskap där våra kunder har olika domänkunskaper och vi har den tekniska kompetensen och erfarenheten. Genom att dela vår, och ta del av våra kunders kunskap kan vi skapa förändring och utveckla hållbara tekniska lösningar! 

- Acke Salem, VD & Grundare

Vi på Edument Group:

Kreativa utvecklare

Utforskar

Det som särskiljer oss alla på Edument är vår nyfikenhet. Viljan av att lära oss nya saker. Om det så är kommande tekniker inom våra områden eller hur en 3D-printer fungerar. Detta visar sig även i många fritidsprojekt, allt från Comma IDE, datorspelet Cathedral, hur man löser Rubikskub med AI till Open source-projekt och VR-upplevelser.

 

Vi tror på kunskap. Genom att dela vår och ta del av andras kunskap kan vi skapa innovation!
 

Utvecklar

I över 13 år har vi utbildat systemutvecklare både nationellt och internationellt. Vi har och levererar kundprojekt som kräver en gedigen teknisk kunskap och ett välfungerande team såväl som en förståelse för kundens affär. Genom att vara involverade i olika projekt och branscher ser vi snabbt styrkor och svagheter i nya tekniker och hittar lösningar innan andra. Kanske är det därför som våra kunder återkommer med sina komplexa IT-utmaningar till oss.

 

Vi hjälper dig både med konsulter eller hela projekt som kräver expertis inom Cloud, arkitektur eller utvecklarverktyg, kontakta oss!

Programmerare
Systemutvecklare tillsammans

Vi får människor, system och företag att växa

Förutom genom mjukvara, hjälper vi även människor och företag att växa genom vår erfarenhet och kunskap av techbranschen. Allt ifrån digitaliseringsprojekt till hur man kan effektivera sina processer, bygger sitt techteam eller affärer med mjukvara.  

Edument
Nyfiken på at
t jobba hos oss?

Vi söker ständigt drivna mjukvaruutvecklare som vill utveckla både sig själva och Edument. Hör av dig till oss så berättar vi mer eller varför inte spontanansök till oss? Vi kanske behöver just dig.

Vår historia

Edument AB grundades 2010 av Acke Salem och Tore Nestenius i Helsingborg. De möttes för första gången på en konferens där de började diskutera att det saknades tjänster inom utvecklingssektorn som innefattade både utbildning och mentorskap. Därav företagsnamnet som härstammar från just EDUcation och MENTorship. Under åren har vi författat över 150 kursböcker och utbildat tusentals utvecklare över hela världen sedan dess. 

 

–  För att hela tiden ligga i framkant ägnade vi 40 procent av vår arbetstid till att lära oss nya tekniker, men också till att utveckla kurser och andra produkter som vi kunde sälja. Detta har följt med oss i alla år, berättar Acke Salem.

 

Sedan 2010 har marknaden, våra kunder och behovet av vår kompetens ständigt utvecklats och så har även vårt erbjudande. Idag kan vi exempelvis erbjuda fler spetsområden inom våra inhouse-team beroende på vilka behov du har för t.ex. Proof of concept, DD eller som en extern R&D-partner.

Tore Nestenius och Acke Salem
Kontakta oss

Kontakta oss

Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta oss via telefon eller e-mail så återkommer vi så fort vi kan!

Tel: 040 - 61 70 720
E-post: info@edument.se

Vårt huvudkontor ligger på Kullagatan 21 i Helsingborg. Vi jobbar även från Malmö, Prag och San Francisco.

Edumentare
bottom of page