top of page

Comotion AB blir en del av Edumentfamiljen!Glada nyheter, Edument fortsätter att växa och går nu in som delägare i Comotion AB. En affär som innebär att vi kan utnyttja våra kompetenser på bästa sätt och tillsammans förverkliga nya produktidéer. Både Edument och Comotion bär på spetskunskaper inom respektive områden och detta samarbetet gör att vi kan skapa helt nya affärsmöjligheter.


“Comotion har flera utvecklingsprojekt som med vår kraft kan färdigställas och tillsammans kan vi både förverkliga och driva dessa vidare”, berättar Acke Salem, VD för Edument.

Comotion är baserade i Ängelholm och jobbar med visuella och interaktiva lösningar. Deras styrka ligger inom 3D, men de arbetar även med film och webb. Möjligheterna inom 3D är oändliga och de arbetar idag främst mot fastighetsbranschen där de med hjälp av 3D visualiserar bostäder och fastigheter innan de byggs, genom 3D-bilder och interaktiva lägenhetsväljare.


“Comotion och Edument kompletterar varandra bra och vårt samarbete skapar nya möjligheter att bygga något stort och spännande tillsammans”, berättar Daniel Johansson Hernius, VD på Comotion.


För Edument innebär samarbetet att vi kan kombinera vår tekniska kunskap med Comotions domänkunskap inom 3D-rendering och fastighetsbranschen. Vi ser det som en enorm tillgång för att utveckla kommande IoT och AI-produkter inom olika branscher.

0 kommentarer

Comentarios


bottom of page