top of page

EDUMENT SOLUTIONS

Workshops   Konsulter   Projekt

Edument Solutions
Dedikerade mjukvaruteam i Helsingborg, Malmö, Prag och San Francisco

Edument erbjuder både hela mjukvaruteam och konsulter inom en rad olika solutions områden såsom Cloud native applications, arkitektur, webbutveckling med fokus på React, utveckling av mjukvaruverktyg etc. Vi hjälper er att göra en Due diligence, starta upp och driva mjukvaruprojekt, välja teknik, bygga om arkitekturen etc. Med utgång från Helsingborg, Malmö, Prag och San Francisco hjälper vi dig att nå era mjukvarumål.

Områdeslösningar

Arkitektur

Många system byggs under väldigt intensiva former i början. Anledningarna kan vara många. Det kan vara för att testa ett koncept, eller för att uppnå ett tidskritiskt mål av något slag. Problemen börjar oftast när man går ifrån det initiala konceptet och försöker skala upp.

Edument har erfarna arkitekter som hjälpt ett flertal företag att både strukturera upp befintliga kodbaser, samt att hjälpa till med arkitekturen i ett initialt skede på nya projekt.

Webbutveckling

Söker du erfarna webbutvecklare med fokus på React? Vårt team har hjälpt många kunder med sina webbutvecklingsprojekt och vet hur man får ut det bästa från React.

API-granskning och SDK-utveckling

Erbjuder ni, eller planerar ni att erbjuda ett API för er tjänst? Vi hjälper er att leverera ett API som ger en bra upplevelse för utvecklare som använder det.

Utveckling på IntelliJ-plattformen

IntelliJ är mer än ett Java-IDE. Det är även namnet på en plattform som kan utvidgas och användas i en rad olika kraftfulla riktningar: verktygsintegration, automatisering av arbetsflöden, eller till och med som plugin och IDE till andra programmeringsspråk. Edument har expertisen och kunskapen att leverera allt det här - och mer!

KUND
Emulate energy
- virtuellt batt
eri 

Emulate Energy är en spinoff på ett forskningsprojekt från MIT, där Shwan Lameii, co-founder / CEO och Daria Madjidian, PhD Applied Mathematics, co-founder på Emulate Energy har lyckats skapa ett virtuellt batteri som tillåter storskalig hantering av elnätet genom digitala verktyg.

About_emulate.png
emulate logo NY.png

Våra dynamiska team har både bred och djup kompetens. Genom dessa teamen har vi byggt en process som ger våra kunder en tydlig bild av vad deras mjukvaruprojekt både innebär, kostar och tidsåtgången. Något som våra kunders både ledning och styrelse uppskattar.

Vid varje projektstart gör vi en Feasibility study där vi går igenom tekniken, affärsmodellen och företagets vision framåt och skapar ett tydligt Proof of Concept. Detta ger dig som kund en tydlig bild över projektet men även en tydlig prisbild och tidsestimat.

Due Diligence
Vid en Due Diligence granskar vi ett bolags teknik, affärsmodell och även i relation till företagets vision framåt. Genom bl.a. intervjuer, dokumentationer går vi igenom hur arkitekturen ser ut, vilka teknikval som har gjorts och varför, vilka kompetenser finns i bolaget? Detta och mycket mer går vi igenom för att skapa en grundlig förståelse och inblick i bolaget och dess tekniska lösning som vi sedan sammanställer och presenterar för dig.

Boka ett möte med oss och hör mer om hur vi kan hjälpa er.

Mjukvaruprojekt & Due dilligence

Hur kan vi hjälpa er?

Står ni inför en utmaning i er tekniska utveckling? Behöver ni hjälp kring vilket vägval ni ska ta eller hur ni ska gå vidare i projektet? 

Boka in ett möte med Wiveka Thott, Business Area Manager Project & Consulting Services.

Tomas_hau.jpeg

Möt vår kollega 
Tomas Hau, Javautvecklare 

Tomas Hau är Java-utvecklare med över 16 års erfarenhet av mobil applikations-utveckling och webb-/backend utveckling. Tomas skiner verkligen på Backend-sidan med Java och Spring som grundstomme. Storleken på projekt spelar ingen roll, eftersom han generellt sett är väldigt snabb på att sätta sig in i befintliga kodbaser och system. Fram till mars arbetar Tomas och hans familj från Koh Lanta, Thailand.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med ett projekt, antingen med mjukvarukonsulter eller en partner som kan ta sig an hela projektet, Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tel: 040-617 07 20
E-post: info@edument.se

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Sam-6_edited_edited.jpg

Sam Alvandpour, VD
 

IMG_0172_edited.jpg

Wiveka Thott

Konsultchef/Ansvarig Malmö

bottom of page