top of page

Japp! Vi är som alla andra.
MEN ändå inte!

3D-skrivare-2.jpg

Det "lilla" tech-bolaget med internationella kunder

Vi är det “lilla” mjukvarubolaget som alltid strävar efter att jobba med utmanande projekt vilket gör det ännu roligare att gå till jobbet. Det “lilla” bolaget sitter i vår mentalitet och kultur, tron på personlig utveckling och vårt agila arbetssätt.

Ja, som arbetsgivare är vi generellt sätt som alla andra och har de flesta förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, försäkringar, flexibla arbetstider, val av utrustning etc. Men det som vi också erbjuder är att kompetensutvecklas på arbetstid, arbeta med vassa kollegor och att ha kul på jobbet. Vad sägs om att få tillgång till vår kurskatalog som innefattar bland annat React Avancerad, ASP.NET Core, C# och Kubernetes. För oss är det också viktigt att ha kul tillsammans (och på arbetstid.) Så varför inte dreja och- eller spela paintball på arbetstid med andra Edumentare?

Är du mjukvaruutvecklare och funderar på att byta arbete? Hör av dig!

JOBB

Frontend Developer med passion för mjukvaruutveckling

Vi söker en Frontend Developer som vill vara en del av vår spännande resa framåt. Antal års erfarenhet och titlar är viktigt, men viktigare är din passion för mjukvaruutveckling och din ständiga vilja att utvecklas. För vi vet att när passionen och viljan finns, kommer våra kunder garanterat att bli nöjda!

JOBB

 

Spontanansökan

Edument är en plats där du är del av ett team mjukvaruutvecklare som värdesätter tre saker:
 

  1. Bli så skickliga mjukvaruutvecklare som möjligt med vägledning och mentorskap av våra erfarna kollegor

  2. Leverera högkvalitativa lösningar till våra spännande kunder

  3. Ha väldigt kul!

jonathan-hoover-300px.png

JONATHAN WORTHINGTON

"Möte med ledningen för att hjälpa dem förstå hur man tillämpar Domain Driven Design och får affärsnytta av det. Implementera typdrivna optimeringar i en kompilator. Ge en klass om mjukvaruarkitektur, hjälpa eleverna att förstå och förstå nya koncept.

Allt är en typisk veckas arbete!"

Läs mer om Jonathans

arbete med IntelliJ

NÅGRA AV DINA BLIVANDE KOLLEGOR

mattias-hoover.png

MATTIAS ANDERSEN
 

"Något av det bästa jag vet är att arbeta i projekt där vi utvecklar lösningar som gör livet enklare för användarna samtidigt som jag själv får ny kunskap längs vägen." 

Läs mer om Mattias

nelly-portratt-300px.png

NELLY HAGLUND

"Jag vill alltid lära mig nya saker och älskar att anta utmaningar. Jag gillar problemlösning; problem finns för en anledning, och det är för att lösas. Jag är inte rädd för att dyka in i ett problem eller område som ligger utanför min kunskap. I själva verket är det exakt den belåtenheten - att hitta en lösning, använda den för att lösa problemet och samtidigt lära sig nya saker - som driver mig."

Vår historia

Edument AB grundades 2010 av Acke Salem och Tore Nestenius i Helsingborg. De möttes för första gången på en konferens där de började diskutera att det saknades tjänster inom utvecklingssektorn som innefattade både utbildning och mentorskap. Därav företagsnamnet som härstammar från just EDUcation och MENTorship. Under åren har vi författat över 150 kursböcker och utbildat tusentals utvecklare över hela världen sedan dess. 

 

–  För att hela tiden ligga i framkant ägnade vi 40 procent av vår arbetstid till att lära oss nya tekniker, men också till att utveckla kurser och andra produkter som vi kunde sälja. Detta har följt med oss i alla år, berättar Acke Salem.

 

Sedan 2010 har marknaden, våra kunder och behovet av vår kompetens ständigt utvecklats och så har även vårt erbjudande. Idag kan vi exempelvis erbjuda fler spetsområden inom våra inhouse-team beroende på vilka behov du har för t.ex. Proof of concept, DD eller som en extern R&D-partner.

Acke-Tore-BW.jpg
bottom of page