top of page

Ökat behov av mjukvaru-utbildning - Edument Training rekryterar Zuher Kiswani till VD

En av pandemins efterföljder har blivit större krav på ett mer digitaliserat samhälle. I takt med detta har det uppstått ett ökat behov av kompetens inom mjukvaruutveckling, vilket vi märkt utifrån en tillväxt i efterfrågan av våra utbildningar.För att bemöta behovet kan vi nu äntligen presentera vår nya rekrytering, Zuher Kiswani. Zuher tar över rollen som VD på Edument Training och kommer ansvara för att driva Edument Groups utbildningar.


Jag ser fram emot att bli en del av Edument Group, som länge varit en ledare inom mjukvaruutveckling. Jag har aktivt följt koncernens investeringar de senaste fem åren och är imponerad över deras nysatsningar.

– Zuher Kiswani, VD Edument Training


Edument Training är en utbildningspartner som inspirerar och ger talanger möjligheten att växa inom mjukvaruutveckling. Vi erbjuder utbildning till främst systemutvecklare inom framförallt mjukvaruutveckling, men även agila metoder. Zuher Kiswani kommer närmast från vindkraftsbolaget Vestas där han som Senior Customer Manager ansvarade för några av bolagets storkunder i Sverige, Finland och Norge.


I Sverige saknas det mer än 50 000 systemutvecklare per år samtidigt som vi lider av en hög arbetslöshet - en utmaning som hämmar Sveriges tillväxt. Det ska bli spännande att leda Edument Training som både har kompetensen och engagemanget att stötta den svenska teknikindustrin.

– Zuher Kiswani, VD Edument TrainingEn utbildningsleverantör att räkna med

Acke Salem som tidigare varit ansvarig för utbildningsverksamheten kommer förbli VD för Edument Group. Ackes fokus kommer vara Edument Groups övriga bolag såsom Edument AB och Edventure Tech; däribland PayZlip som snabbt har blivit ett av Helsingborgs snabbast växande startups.


Med Zuhers kompetens och drivkraft ser vi positivt på att utveckla Edument Training till en attraktiva utbildningsleverantör på marknaden. Vi ser fram emot att växla upp utbildningsverksamheten och återfå den tillväxt vi haft innan pandemin.

– Acke Salem, grundare och VD av Edument GroupOm Edument Group

Edument Group är ett tech- och kunskapsbolag med huvudkontor i Helsingborg, grundat 2010 av Acke Salem och Tore Nestenius. Edument har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri tre gånger i rad och även till Mästargasell. Genom åren har företaget utvecklats och är idag en koncern bestående av Edument Training som har fokus på mjukvaru- utbildningar, Edument AB som tar sig an företags mjukvaruutveckling och projekt, samt Edventure Tech som har fokus på att stötta startups. Edument Group är idag verksamma i Sverige, USA och Tjeckien.


0 kommentarer

댓글


bottom of page