top of page
event-marc-valtech.jpg

Kundkorgsanalys i Azure Databricks  

Att bearbeta stora datamängder krävde tidigare dyra investeringar i form av hårdvara och experter. Databricks har tagit molnet och öppen källkod till hjälp för att sänka tröskeln. Nu är obegränsad dataanalys tillgänglig för massan.  


I den här presentationen visar jag, från ax till limpa, hur du spinner upp en Databricksinstans och gör en kundkorgsanalys med hjälp av MLlib (Machine Learning Library) och Python. Du kommer se hur du enkelt kan hitta oväntade samband bland stora mängder transaktioner och hur du kan skala upp och ner systemet efter ditt behov.


FÖRKUNSKAPER
Webbinariet ger en introduktion till ämnet och tanken är att locka dig som deltar till ett djupare intresse. Inga specifika förkunskaper krävs, men vana av programmering inom valfritt språk är fördelaktigt. 

Med Robert Ilijason
 

Robert har 20 års bakom sig inom beslutsstöd. Han har jobbat som konsult på några av Europas största företag och har kört storskaligt analysarbete inom handel, telecom, bank, försäkring och mer. Han har sett många trender komma och gå genom åren, men i motsats till många andra tror han på Apache Spark i molnet. I synnerhet då Databricks, som kan komma bli en game changer. 

Ni har väl inte missat södra Sveriges AI-center, Get AIBåde vi och dem gillar att dela kunskap - därför gör vi detta webinar tillammans.

Information

Torsdag 4 juni, kl 13.15 - 14.00

bottom of page