Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är din mjukvarupartner för POC, extern R&D avdelning, och/eller kommer som konsult i ert team

POC & R&D

Vi tar oss an ert mjukvaruprojekt och utmanar marknaden genom att vara er POC,

DD och R&D-partner!

Utmana oss!

Eric och Mattias glada
Techbolag

Vår expertis

I över tio år har vi arbetat med komplexa IT-lösningar för och hos våra kunder. Vårt team består av erfarna arkitekter och utvecklare som anlitas av kunder, stora som små när de behöver specialister inom arkitektur, programmeringsspråksdesign, kompilator- och runtime-utveckling, konstruktion av utvecklarverktyg, och API-design.

INTELLIJ - TEAMET

IntelliJ är mer än ett Java-IDE. Det är även namnet på en plattform som kan utvidgas och användas i en rad olika kraftfulla riktningar: verktygsintegration, automatisering av arbetsflöden, eller till och med som plugin och IDE till andra programmeringsspråk.

CLOUD - TEAMET

Edument Cloud Center utgörs av en dedikerad grupp mjukvaruingenjörer specialiserade på att hjälpa Eduments kunder utveckla och lansera skalbara, robusta och säkra molntjänster.

Arkitektur

Ett problem som oftast uppstår är att många system byggs under väldigt intensiva former i början. Anledningarna kan vara många. Det kan vara för att testa ett koncept, eller för att uppnå ett tidskritiskt mål av något slag. Problemen börjar oftast när man går ifrån det initiala konceptet och försöker skala upp.

Edument har erfarna arkitekter som hjälpt ett flertal företag att både strukturera upp befintliga kodbaser, samt att hjälpa till med arkitekturen i ett initialt skede på nya projekt.


 

Arkitektur på kontor
Brainstorma

API-granskning och SDK-utveckling

Erbjuder ni, eller planerar ni att erbjuda ett API för er tjänst? Vi kan hjälpa er att leverera en bättre upplevelse för utvecklare som använder ert API. Vi hjälper er att:
 

  • Utföra en granskning av ert API, och hitta potentiella smärtpunkter, inkonsekventa funktioner, och andra designproblem

  • Låta vårt polyglotta team utveckla idiomatisk exempelkod för ert API i ett antal olika språk och plattformar

  • Designa och implementera SDK:er (“Software Development Kit”, verktyg för att underlätta mjukvaruutveckling) för olika språk och plattformar, för att hjälpa utvecklare lättare använda ert API-

KONSULT

Söker du nyfikna mjukvarukonsulter till ditt team?

Kontakta oss!

Martin och Nelly

FRONTEND

nelly-portratt-300px.png

NELLY En duktig frontend-utvecklare med förkärlek för React som nyligen tagit steget till att även sätta upp arkitekturen under utvecklandet av en webbapplikation tillsammans med H22. 

BACKEND

alex-portratt-webb-350.jpg

ALEXANDER En utvecklare som har många år på nacken inom C++ och C# och hade tyckt det vore kul att få jobba inom spelindustrin, men det är såklart uppgiften i sig räknas.

Vi blir en del av ditt team

Oavsett vilka och hur stora utmaningar ni står inför kan vi hjälpa er med era IT-projekt! 

 

Kontakta mig så tar vi en dialog kring vilka kompetenser ni behöver och hur vi kan hjälpa er vidare!

Wiveka Thott

Wiveka Thott

Konsultansvarig & KAM

0703 – 33 31 40 
wiveka.thott@edument.se